🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Звездни любимци

"Доброто сърце на Америка", Сандра Бълок, осиновява 3 кученца със специални нужди

"Това е сред най - простите неща в живота, които обикновено карат хората да се чувстват най - щастливи", казва актрисата относно осиновяването на домашните си любимци.

Коя е Сандра Бълок?

Сандра Бълок е родена в щата Вирджиния, в предградие на Вашингтон, окръг Колумбия. Нейният баща е американски учител по солфеж, а майка й е немска оперна певица.

Тя израства по пътувания с родителите си и по - малката си сестра.

Като дете Сандра често се изявява в детски хор, а нейният певчески талант по - късно й помага за ролята й на амбициозна кънтри певица във филма "Нещо, наречено любов" (1993).

Семейството й се връща в района на Вашингтон, когато тя е тийнейджър. По - късно тя се записва в университета в Северна Каролина, където учи актьорско майсторство. Скоро след това Сандра Бълок се премества в Ню Йорк, за да преследва върховете в кариерата си на сцената. Сега тя е една от най - популярните актриси в Холивуд.

Знаехте ли…?

Прочута като "America's Sweetheart", носителката на Оскар Сандра Бълок е наистина добросърдечен любител на кучетата.

Сандра Бълок помага на кучета в нужда

Актрисата осиновява три кучета, които не идват от магазин за домашни любимци. Тези животни са със специални нужди и живеят в приют. Попи е трикрако кученце, смеска между чихуахуа, което ходи на задните си крака. Наскоро репортери установяват, че Сандра е осиновила трето куче на име Бебе, което също е чихуахуа и е с липсващо око.

Защо повече хора трябва да бъдат като нея?

За кучета със специални нужди като Попи, Руби и Бебе е най - трудно да се намери приемно семейство и често те са сред първите "кандидати" за евтаназия. Така че е стоплящо сърцето да се види, че има хора като Сандра, които посрещат тези кученца със специални потребности в живота си.

Нещо повече за кученцата на Сандра Бълок

Кучето й Попи загубва крака си при катастрофа и е прието от приют в Южна Калифорния през септември 2005 година. Руби, който е роден само с два крака, е осиновен от Бълок през ноември 2006 година. Бебе, която е без едно око, идва от Спасителния център за животни на Лонг Бийч.

Трагичният инцидент, който променя живота на Бълок

Сандра винаги осигурява всичко необходимо за безопасното транспортиране на кученцата си от място на място (като специално пригодени за кучета предпазни колани в автомобила например). Когато тя не може да бъде с тях, винаги има човек, който поема грижите за животните й.

Актрисата е много стриктна относно безопасността на кучетата си, защото преди около 10 години колата й е блъсната от пиян шофьор. Освен това тогава тя преживява самолетна катастрофа. При тези инциденти тя губи цялото си семейство от домашни любимци. Трагичните събития са основната причина Бълок да стане ревностен застъпник за безопасността на животните.

Когато всичките й кученца загиват в багажното отделение на самолета, тя е опустошена и си обещава никога повече да не позволява нещо лошо да се случи с домашните й любимци. Ето защо Сандра се старае нейните кучета да бъдат в безопасност и тя да направи света по - добро място, като помага на кучета със специални потребности.

На какво е готова Сандра Бълок, за да помогне на кучета със специални нужди?

Сандра е поръчала специална инвалидна количка за двукракото си кученце Руби, както и светлоотразителни жилетки за безопасност. Тя разполага с персонализирани предпазни колани в колата си, за да бъдат животните в безопасност по време на пътуване.

"Всяко куче, на което му липсва нещо, е добре дошло в нашата къща. Ако не можем да се погрижим за него, ние ще му намерим дом. Но те като че ли намират точно нас. За някои хора тези кучета може и да не са перфектни, но те със сигурност знаят как да обичат", споделя актрисата.

Тя получава много любов, уважение и лоялност от тези кучета. Те непрекъснато й показват обичта си и винаги са до нея през всички добри и лоши моменти в живота й. Каква по - добра компания може да си има човек от едно предано куче!

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...