Какви са зениците на козите?

Какви са зениците на козите?

Очите на козите са с правоъгълни зеници.

прегледи 2812

Коментари за Какви са зениците на козите?

  1. 1.

    знам го од одавна и очите на козите малко ме плашат

Подобни статии