Бездомен човек пътешества от Калифорния до Индианаполис със своите 10 кучета

Бездомен човек пътешества от Калифорния до Индианаполис със своите 10 кучета

Алиша Ердингтън шофира в близост до Западен Мемфис, Арканзас, когато вижда човек да кара велосипед с нещо като вагон, пълен с кучета. Тя пожелава да му помогне и зарежда колата си с храна за него, кучешка храна и лакомства в случай, че отново го види.

Няколко часа по-късно, тя го среща отново, след което успява да го спре и да го помоли да й разкаже историята си. Той й споделя, че е тръгнал на път до Индианаполис от Калифорния с шест долара в джоба си, за да бъде със своята приятелка, която живее там и иска да му помогне.

След това той започва да представя Алиша на всичките си 10 кучета. По късно тя научава, че името му е Стив и споделя, че той дори не мислел за себе си и за собствената си прехрана, а изцяло за своите кученца, които никога не би изоставил.

Алиша му прави няколко снимки и с негово разрешение публикува в социалните мрежи молба, ако някой друг също иска да му помогне. Добри и състрадателни хора реагират веднага, като осигуряват на Стив прехрана за него, кучешка храна и подслон.

Освен това, една жена го взема с автомобила си и го закарва до Индианаполис. Щедростта към човека с добро сърце не свършва с до тук. Когато пристига в града, възрастен мъж му дарява чисто ново ремарке, в което да вози всички свои четирикраки приятели.

4.0, 1 гласа
прегледи 1321

Препоръчани продукти

Коментари за Бездомен човек пътешества от Калифорния до Индианаполис със своите 10 кучета

  1. 1.

    Много ми харесва успешният завършек на това изтощително пътуване!

Подобни статии