🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Котки

Бездомно коте се сприятелява с рис от зоопарк и остава да живее с него

Представяме ви неповторимата история на двама пухкави приятели. Макар и от едно семейство (котки), те са от различен вид, което обаче не им пречи да бъдат неразделни.

Действието се развива в зоологическата градина в Санкт Петербург, Русия. Всичко започва, когато малко бездомно котенце буквално влиза в клетката на по - големия си роднина хищник.

Вероятно то е търсило храна, топло легло или просто компания. По това време рисчето е на няколко месечна възраст и не е много по - голямо на размери от самото котенце.

За учудване на всички обаче, рисът не отхвърля своя посетител, даже напротив - той с удоволствие започва да споделя храната и водата си с него.

Сега котето и рисът вече са най - добри приятели, благодарение на което служителите на зоопарка нямат намерение да развалят добрите им отношения, прогонвайки малкия нарушител от там.

Вместо това, всички те се радват на посещението на котето, а най - много се радва безопашатият му роднина, който намира в негово лице верен другар и партньор във всички игри.

Освен че играят, спят и се хранят заедно, двамата най - добри приятели често си разменят нежни ласки в знак на пълното разбирателство и обич, които царят по между им.

Вижте уникалните кадри, заснети от посетители на руския зоопарк.

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 5 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

2. Анонимен
Ако и хората се обичахме така....
1. Анонимен
Истинско .. :)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...