🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Всички се бяха отказали от това "мъртво" куче, докато намесата на една жена не доведе до невероятна трансформация

Всички смятаха, че кученцето Миа няма да оцелее, докато една млада дама на име Емили Паркър не даде втори шанс на клетото животно.

Жената живее в Китай и е преподавател по английски език, а в свободното си време работи доброволно в организация, която спасява животни в беда. Когато чува за случая с Миа, Емили знаела, че трябва да предприеме някакви действия.

След като кученцето пристигнало в приюта, то страдало от тежка форма на чревно заболяване, а също така имало и гъбична инфекция по цялото си тяло.

"Имаше много черни струпеи по цялото си тяло и това я караше да се чеше постоянно. Налагаше се да й слагам дрешки, за да предотвратя прекомерното чесане." - споделя Емили и допълва:

"Освен всичко това тя имаше и глисти. Миа беше изключително недохранено кученце, страдаше от анемия и недостиг на калций. Това предизвикваше голяма слабост в нейните крайници. Буквално, едвам се държеше на краката си."

Освен всички тези здравословни проблеми, Миа бе погълнала част от пластмасова играчка и трябвало да се подложи на операция, за да се отстрани чуждото тяло. За щастие, дните за страдания на Миа отдавна са отминали. В момента тя е едно напълно здраво и щастливо кученце.

"Тя е истински шампион, силна и очарователна. Може би сме много предубедени, но според нас тя е най - сладкото кученце на света. Тя ни научи, че каквото и да се случва трябва да продължиш напред и да се бориш. Любящите грижи и времето могат да свършат чудеса, просто трябва да отворите сърцето си и да дадете шанс на хубавите неща да се случат." - споделя Емили.

Тази история е едно доказателство, че винаги трябва да се борим до край, защото надежда винаги има!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...