🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Котки

Ето какво се случи с котката, която спаси дете от нападението на куче

Котката, която спаси детето на стопаните си от нападналото го съседско куче, бе поканена да бъде част от отбор по бейзбол. Героичната случка, разиграла се в САЩ, за броени дни стана известна по целия свят.

Благодарение на това защитничката на четири лапи, наречена Тара, получи официална покана от екипа на калифорнийския бейзболен отбор "Бейкърсфийлд Блейз".

След като собствениците на храбрия домашен любимец дадоха съгласието си на отбора от името на Тара, тя бе почетен гост на последния мач на бейзболния отбор.

Kотката даде символично начало на играта, като направи първия удар по топката. Тъй като в този момент тя бе доста напрегната, хвърлянето не бе толкова успешно, колкото се очакваше.

Всъщност малкия Джеръми, който бе спасен от Тара, успя да направи началното хвърляне на топката, след което домашният му любимец изпълни своята роля под зоркото ръководство и поддръжка на своя стопанин - бащата на Джеръми.

Тара влезе в новините по целия свят, след като безстрашно защити сина на стопаните си. Котката се втурва да помогне на момчето, когато вижда, че е нападнато от куче. Инцидентът е уловен от външните охранителни камери за видеонаблюдение, а от записите бащата на момчето монтира кратък филм. След няколко дни в YouTube видеото събра над 20 милиона посещения.

Ето и неприятната случка ...

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...