🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Запознайте се с Уолтър, мини пинчерът, който получи втори шанс за живот

Цяла една година, която Уолтър е прекарал в клетка, прави физическата му деформация още по - тежка, но въпреки това мъникът е запазил своето очарование.

Да, това е още една нелепа история, за хора, които проявяват крайна безотговорност към домашните си любимци.

Уолтър е мини пинчер, чиято тежка деформация е резултат на невнимателно близкородствено кръстосване. Той е предаден в приют от бившите си собственици, които в продължение на една година го държат в клетка. Храната, която му дават през това време, както и грижите, които полагат за него, за оскъдни.

Клетката е нещо, което не бива да се използва за постигане на безусловно послушание на кучето. За съжаление обаче, има стопани, които я приемат за лесен и мързелив вариант за възпитание на любимеца си.

Поради тази причина изхвърлянето на Уолтър всъщност е било най - доброто нещо, което е можело да му се случи. Така той получава втори шанс за живот под опеката на спасителния център за животни и благодарение на новата си собственичка, която го осиновява.

Обстойният му преглед при ветеринар разкрива най - лошото. Едногодишният престой в клетката е влошил вродената малформация на кученцето. Това е довело до атрофиране на мускулите му. Както можете да си представите, в момента Уолтър не може да върви или да бяга като здрав мини пинчер.

Но знаете ли какво? Въпреки всичко, което му се е случило, той си остава малък и очарователен. Освен това, вече се радва на истинска любов и грижа, която заслужава, въпреки различията си. Позволете му да ви го докаже сам!

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...