🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Котки

Запознайте се с Чарли, котето със силен дух, останало без нос и уши

Ще ви разкажем нелеката история на белия котарак Чарли, който дълго време живее сам в приют за животни.

Животът на този 14-годишен приятел не може да се нарече щастлив, тъй като за това време той е преживял наистина много неща. Чарли е бил в окаяно състояние на улицата, докато една добросърдечна жена не го прибира в дома си.

Тя не само му дава подслон и храна, но и го води често на ветеринарен лекар. На един от прегледите обаче, става ясно, че котето страда от рак на кожата.

Тогава медиците са принудени да отстранят оперативно ушите и носа му, тъй като са засегнати от раковите клетки. По този начин те спират растежа на тумора и дават втори шанс за живот на малкото късметлийче.

Но за съжаление след това Чарли не може да комуникира нормално с останалите животни на жената (още две котки и едно куче), поради което се налага тя да го остави в приют.

Затова той е принуден да живее в самота, тъй като не се намират стопани, които изявяват желание да се грижат за него. Обикновено той прекарва времето си, седейки сам в клетката си и гледайки тъжно навън.

Дълго време доброволци от приюта се опитват да намерят хора, за които външният вид на животното не е от значение, а на първо място е неговата душа. Служителите в спасителния център твърдят, че котаракът обича да си играе и някой да го гушка.

След като разпространяват трогателната му история в интернет, Чарли намира своята любяща стопанка на име Сара Гадън. В нейно лице той открива семейство и добър приятел, който може да направи дните му истински щастливи.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

3. Галя
Милото котенце! Добре, че е намерило добра стопанка с която да си се радват един на друг. Просълзи ме историята на Чарли.
2. Анонимен
тъжно
1. Анонимен
Много , много гадно...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...