История за верността на едно куче, в името на което издигат паметник

История за верността на едно куче, в името на което издигат паметник

През 1995 година ужасна катастрофа в Русия отнема живота на двойка млади хора, завръщащи се от екскурзия по Кримското крайбрежие.

Единствен оцелял е тяхното куче, подарено им в деня на сватбата, което изхвърча от колата по време на сблъсъка.

В продължение на седем години верният домашен любимец чака мъртвите си стопани, скитайки се по улиците на града. През тези години кучето обикаля около гумите на автомобилите, за да намери колата на семейството си. Но така и не я открива. Въпреки това, то продължава да чака завръщането на своите собственици ...

Жителите на града дават име на кучето - Константин, което означава "верен". За това време те го хранят и се опитват да го подслонят, но то бяга отново и отново.

Дори след неговата смърт, хората все още са разтърсени от трагедията, която за него продължава седем години. В името на кучешката лоялност и преданост те издигнат паметник, който се превръща в една от забележителностите на градчето.

На скромния пиедестал фигурата на Константин е изваяна така, сякаш постоянно взира очи в това, което се случва на южната магистрала (както е бил приживе). А в този негов поглед има толкова много мъка и толкова много отчаяние ... Неговото послание е, че верността не познава смъртта.

4.5, 6 гласа
прегледи 8569

Препоръчани продукти

Коментари за История за верността на едно куче, в името на което издигат паметник

  1. 1.

    ДИМИТРОВА
    ХАРЕСА МИ

  2. 2.

  3. 3.

    ТРОГАТЕЛНО!!!

Подобни статии