🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Котки

Коте с истинско сърце на гърдите прекарва целия си живот в приют

Мъфи е едно дружелюбно черно-бяло коте, което има шарка с формата на сърце точно върху гърдите си. Въпреки уникалния си външен вид тя все още очаква своя любящ стопанин и досега е живялa единствено в приют за домашни любимци.

Мъфи е на около 2 години и е много милa, но малко срамежлива. До момента е прекарала целия си живот в приюта "Converse Animal Shelter" в Сан Антонио, Тексас.

Приютът няма политика да умъртвява животни за които дълго не може да се намери стопанин и затова Мъфи все още очаква своето приемно семейство.

Управителят на институцията Лия Карлисъл споделя, че Мъфи е доведена в приюта от местен жител, който я открива в двора си заедно с още 2 котета от същото котило. Братчето и сестричето й нямали нейния поразителен външен вид, но били по - общителни и бързо намерили своите осиновители.

Нашата героиня обаче била много срамежлива и когато видела непознати, бързала да се скрие в клетката си, поради което е пренебрегвана от хората и все още обитава приюта.

"Тя е много притеснителна, много е срамежлива", споделя Карлисъл.

От приюта се притесняват, че Мъфи може да прекара целия си живот при тях, тъй като котето се чувства много сигурно там и вече е малко разглезено.

Лия казва още, че в приюта има котки, които живеят там от 13 години. Персоналът също се привързва към животните, които остават за по - дълго време, но въпреки това се надяват, че Мъфи и другите постоянни обитатели най-накрая ще бъдат забелязани и ще намерят своето истинско семейство.

"Разбира се, че се надявам Мъфи да си намери дом. Надяваме се всяко едно от животните тук да си намери любящо семейство", завършва Карлисъл.

От приюта приветстват желаещите да осиновят Мъфи да дойдат в приюта, за да се запознаят лично с котето. Всички животни в тези приюти са уникални, колкото и странни или срамежливи да изглеждат на пръв поглед. Любовта и грижите могат да превърнат всяко едно от тях в перфектния домашен любимец.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...