Котка, която не може да ходи, помага на болни животни

Котка, която не може да ходи, помага на болни животни

Ако тази котка можеше да се изрази с думи, тя би казала следното за себе си:

"Здравейте, моето име е Луцифер, но предпочитам да ме наричат Люк. Живея във ветеринарна клиника в Перм, Русия. Не мога да се движа, защото веднъж са ме притиснали до вратата и от тогава гръбнака ми е увреден.

Сега съм много щастлив, защото имам работа и семейство. Харесва ми да помагам на животните в клиниката, да ги подкрепям и да им давам стимул да живеят.

След като аз самия имам здравословен проблем мога много по - лесно да разбера страданията на другите. Често се гушкам в пациентите, за да ги топля.

Изпитвам трудности с придвижването, но нищо не може да ме спре от това да утешавам животните в клиниката, които се радват на успокояващото ми присъствие.

Понякога дарявам кръв за други котки и вече съм спасил няколко живота. Много съм горд с това и приемам работата си много сериозно.

Освен това съм и модел, и правим много реклами в нашия отдел по маркетинг. Един ден дори дадох интервю за един онлайн сайт. Аз не съм звезда, аз съм котка, но понякога се чувствам по - скоро като човек. Искам да изразя своята голямо благодарност на ветеринарната клиника за шанса да живея пълноценен живот и да помагам на животните в нужда."

5.0, 3 гласа
прегледи 1321

Препоръчани продукти

Подобни статии

Протягащи се котки

Протягащи се котки

Да се протегнем - това ни носи сладкото чувство, че сме будни и започваме новия си ден в кондиция. ...