🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Куче с една предна лапичка стана обичан подарък на момиченце без крачета

Кученцето от порода бяла немска овчарка, родено с недоразвита предна лапа, намира нов дом и най - добър приятел в лицето на малката Сапфир Джонсън, която също е без крачета.

Тригодишното момиченце от щата Тенеси, САЩ, се ражда без крака и пръсти на ръцете. То е преминало през три основни операции, а сега се движи с протези. По - голямата част от времето си детето прекарва в болницата в Южна Каролина, където на едно от посещенията си получава неочаквана изненада.

Селекционерът на немски овчарки Карън Ридъл се свързва с лекари във ветеринарните клиники, когато в нейния развъдник се ражда кученце без предна лапичка. Тя го нарича Лейтенант Дан - на героя от филма "Форес Гъмп", който губи крака си по време на войната.

Така Карън започва да търси подходящ собственик за кученцето. От болницата научават за него и решават да го предложат на семейство Джонсън.

Когато Сапфир и Дан се срещат за първи път, те веднага стават приятели. Момиченцето показва крачетата на майка си, сваляйки протезите и й казва:

"Виж, неговото краче е точно като моето, той е точно като мен!"

Майката на детето споделя, че кучето се държи много добре с него. Изглежда, че Лейтенант Дан осъзнава, че изпълнява една наистина важна мисия.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1.
Най-важното е да са здрави и да са винаги заедно!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...