🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Други

Уникално! Лъвица осинови павианче, след като убива майка му

Тази история на лъвица, която убива павиан, нямаше да бъде толкова странна, ако впоследствие не случва нещо, което шокира всички. Действието се развива в Северна Ботсвана...

Група от около трийсет павиани са преследвани от лъвица. За съжаление, един от тях бива хванат от нея. В този момент фотографите решават да продължат снимките, защото забелязват, че за мъртвия павиан се държи малкото му бебе.

Когато лъвицата понася тялото на жертвата си, бебето павиан внезапно се освобождава от тялото на мъртвата си майка и се затичва към близкото дърво, за да се изкачи по него. Но то е твърде слабо, за да го направи. Тогава лъвицата се обръща към него...

Но за изненада на всички тя не показва нищо, освен любопитство и дори нежност, започвайки да си играе с уплашеното малко павианче. Учудващо то също се успокоява и започва да си играе с нея.

Друга лъвица също идва и показа любопитство, а не агресия, докато не идва и един мъжки. Той обаче получава неочакван отговор - заплашителен рев от страна на лъвицата, прибрала под своята опека бебето на жертвата си.

В това време един павиан от групата стои седнал на съседното дърво и наблюдава развилата се ситуация. Веднага щом получава възможност, той скача и отвлича павианчето от лъвиците.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...