🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Други

Милионер се отказа от богатството си, за да направи приют за животни

Китайски милионер продава цялата си собственост, за да построи приют за кучета. Когато загубва домашния си любимец, бившият предприемач решава да основе Спасителен център за животни, на който да посвети остатъка от дните си.

Ван Ян, на 29 години от град Гелонг, провинция Цзили, вече бивш притежател на няколко милиона юана, изгубва кучето си през 2012 година. Тогава започва да го търси навсякъде, дори в местната кланица.

Четирикракият му приятел обаче така и не бил открит ... Но в процеса на издирване Ян се натъква на няколко травмиращи за него сцени на убийства на животни по жесток начин. Тогава взема твърдото решение да се занимава с благотворителност, за да спасява колкото се може повече животни. Младият предприемач прави това в чест на своето куче.

Ван продава цялото си имущество и влага всички средства от него в построяването на приют. Той купува кланицата, срива я до основи и на нейно място издига Спасителен център за изоставени животни.

От тогава насам хиляди кучета намират нов дом и нови стопани чрез приюта на Ян. Сега нови 215 кучета имат готовност да бъдат осиновени. А за бившия милионер няма нищо по-радващо от това да вижда чистата любов и искрената благодарност в очите на животните, които спасява!

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 8 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...