🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Млади родители нямат нищо против 76-килограмовият им питбул да си играе с детето

Марлон и Лиса Гренан живеят със своя 3-годишен син в Ню Хемпшир, САЩ. Те казват, че нямат никакви притеснения, когато тяхното "чудовище - домашен любимец" се навърта около сина им Джордан.

Хълк е наистина необичайно голям за породата си - американски питбул териер, която е забранена за отглеждане във Великобритания. Неговата ненадмината мощ му позволява само с едно щракване на челюстта си да счупи костта на човешка ръка като клечка за зъби.

Въпреки потенциално смъртоносната опасност, която виждат останалите хора, поглеждайки към Хълк, неговите стопани заявяват, че му имат доверие на 100 процента. А тяхното дете е израснало под зоркия поглед на кучето и винаги е на една ръка разстояние от него.

"По принцип куче с размерите на Хълк може да убие някого, ако той се намира в грешната ситуация и в грешното време. Неговата сила е без конкуренция. Но той няма този манталитет. Напротив, Хълк е много балансиран и нежен, като куче бавачка", казва Марлон.

24-годишната му съпруга Лиса, която бледнее в сравнение с 76-килограмовия Хълк споделя, че според нея американските питбул териери са погрешно разбирани като агресивни кучета. Тя не се безпокои по никакъв начин, когато домашният им любимец е в компанията на Джордан.

"Те са невероятни кучета за семейство. Хората казват, че са избухливи и опасни, но това просто не е вярно. Тези кучета са абсолютно безстрашни, те не чувстват нищо като заплаха, за да нападат от своя страна. Всичко зависи от начина на обучение и от характера, който изградите у него", допълва г-жа Гренан.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...