🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Младо момче превръща стари гуми в красиви и уютни легла за домашни любимци

Ето как от нищо става нещо! История, която ни кара да не губим надежда! 

Младото момче от Бразилия, Амарилдо Силва, е пример за това как може да оползотворим един "боклук", с което не само да опазим природата, но и да помогнем на животно!

Той е обикновено момче на 23 години, работещо като касиер в магазин. С времето успява да превърне едно свое хоби в професия, а именно рециклиране на стари и неизползваеми автомобилни гуми в легла за домашни любимци!

Силва става популярен в цял свят с това свое начинание и това не е случайно! В свободното си време, момчето събира стари изхвърлени гуми, които след това превръща в екологични, красиви и удобни легла за домашни любимци. 

Старателно ги почиства, изрязва, рисува и дори ошива сам красиви и меки постелки и възглавнички към тях. 

С това свое хоби, той успява да изкара допълнителни средства, с които да подпомогне своето семейство. И това не е всичко! Трансформацията на стари гуми получава толкова голям интерес, че Силва започва да майстори от тях и саксии за цветя, украса и др.

И това също не е всичко! Силва дори намира време да се грижи и за изоставени животни, посещава училища, за да повиши осведомеността на учениците относно правилното третиране на отпадъците и опазване на околната среда.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...