🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Полицай спаси ранено кученце, изхвърлено от кола и оставено да умре

В нощта на Хелоуин две жени виждат как ранено кученце бива изхвърлено от кола на пътя. Жените успяват да завият клетото животно с одеяло и да го заведат в полицейския участък в малкото градче Албани.

Там кученцето е предадено на полицай Джон-Дейвид Хил, който се обажда на отдела за контрол на животните.

От там не успяват да направят нищо за раненото кученце и предлагат на полицая евтаназия.

Това обаче трогва силно Джон-Дейвид и той бил твърдо решен да не позволи краят на едно невинно създание да приключи просто така:

"Това не беше справедливо. Не исках живота на това бедно създание да свърши толкова рано с болка и страдание" - заявява полицай Джон-Дейвид Хил пред местно издание.

Полицаят решава да осинови кученцето, давайки му името Джак и го завел веднага в денонощна ветеринарна клиника. Виждайки раната ветеринарите казали на Джон, че единствения шанс за спасение на кученцето е предния му десен крак да бъде ампутиран.

Операцията е извършена и кученцето бързо успява да се възстанови от раните, за да покаже истинската си същност на един радостен, щастлив и любящ домашен любимец.

"Сега Джак си играе с топка, придвижва се из къщата много добре и дори скача от дивана на пода" - споделя полицая-осиновител - "Обикновено е малко нервен, когато се запознава с нови хора, но след като ги подуши и успокои започва автоматично да ближе всеки."

Снимки: boredpanda.com

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...