🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Други

Разтърсващата история за приятелството между вълк и магаре

Отношенията между вълк и магаре обикновено не са нищо по - различно от отношенията между хищник и жертва. Но не и в тази история.

В планините на Северна Албания е хванат вълк, след което е затворен в клетка. За да го нахранят обаче, хората решават да му дадат едно старо магаре.

То дълги години служи на собствениците си, но тъй като вече не може да полага толкова труд те решават да се разделят с него.

Затова хората го пускат в ограждението на вълка, но за тяхна огромна изненада се случва нещо изумително. Вълкът поглежда бедното старо магаре, то също му отвръща с мил поглед, след което двете животни стават приятели.

Ето че в един човешки свят, в който доминират насилието, алчността и егоизма, понятията като "плячка" и "хищник" понякога стават безсмислени.

Оказва се, че красиво приятелство може да възникне между две души, жертви на едно и също нещо. А това е поредното доказателство, че в света на животните невинаги присъства жестокост.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

9. Теменужка Димитрова
Аз мисля че животните винаги ни показват своята доброта докато ние хората нямаме милост към тях
8. MARIA VACHKOVA
Разтърсваща картина ,но тук аз ще изкажа мнение ,че и двете животни са в немилост и само с поглед са се разбрали да се подкрепят физически и с това са доказали на злобарите че те са за изхвърляне но не при животните а чрез друга смърт където няма компромис като обесване при здраво въже и други подобни.Тук ще вмъкна за жестокоста на една жена която скоро се похвали че пак убила с лопатата още едно кученце а синът 3бр.аз плаках а тя сиияеше.Всячески и се молих да престане не приемаСтрашно и тъжно !
7. Анонимен
най лошото животоно е човека
6. Анонимен
иванка илиева
5. Анонимен
Интереснa история, зaтрогвaщa. ..
4. Анонимен
normalno i vie ako ste zatvoreni v kletka shte izglejdate taka
3. Галя
и двете животни изглеждат толкова нещастни
2. Светла Батачка
Няма по-жесток хищник от човека!
1. SVETLA
STRAXOTNA ISTORIA-NIE XORATA TRQBVA DA SE POY4IME OT JIVOTNITE.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...