🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Други

Разтърсваща снимка - бик от корида познава стопанина си в публиката и отива да го целуне

Този необичаен кадър има своята вълнуваща и докосваща сърцето история.

Момчето на снимката е млад фермер, който отглежда огромния бик от малко теленце. После го продава за коридата, както обикновено се случва с родените за тази цел бикове.

След изтощителна битка на арената, животното бива тежко ранено и не може да се съпротивлява повече.

Тогава то вижда своя добре познат стопанин в първите редици на публиката и с последна надежда се затичва към него за помощ.

Вместо това обаче, след като протяга шията си и получава целувка, бикът понася последен удар от тореадора. Този удар бива фатален и животното пада сразено на арената. Публиката ликува заради победата на бикобореца.

Фотосът става изключително известен и широко разпространен в испанските медии, а журналистите наричат снимката "Целувката на Юда".

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

14.
Трогателна сцена!За това обичам животните повече от хората!Те са искрени и благодарни.
13.
Втричане на кучета по стар български обичай не може. А кориди с убииства на животни може. Европеййски (цивилизации)
12.
Мнооо трогателно аз си мислех че само в България има уроди браво братко нали знаеш че всичко се връща има съдба олигофрени без души и зомбита мислейки само за пари и за шибаните си интереси ПУМЯР????????????????????
11.
То кое ли е наред в този живот
10. Любен
Гейевроатлантически ценности...
9. Диана Делчева
Обичам до безкрай животните! Биковете се отглеждат заради коридата, ако я няма и тях няма да ги има.Вкрайна сметка...добре, че я забраниха!
8. Човекомразец
Абе нека има корида,но да заменят животните с...хора.Така ще има "фейър-плей"...
7. Аз
С право се възмущавате от тази трагична и сърцераздираща история, но я си задайте въпроса по колко животни на ден биват убити, за да папкате мършичка? Гадно е да гледаш как "собственика" на въпросният бик го е продал за коридата, но нима е нещо много по-различно да му бъде теглена балтията "хуманно" за да си го изпапкате след това? Малко последователност в хуманността моля, а не само лицемерна състрадателност.
6. zooamigo
Убийство за удоволствие е падение! Иначе всички животни отиват за полза на човека включително храна! Не бъдете крайни по темата, това ви наранява! На мен също ми е жал за бика, но и за стопанина - може би няма друг начин за изхранване. Истината е странно нещо, нали!
5.
Не мога да приема убийството. Независимо над кого и какво. Който убива животни, след време ще убива и хора, затова съм против всякакви убийства. Живота на всяко същество е дар от Бог и само той може да му го отнема.
4.
Позор!Коридата е позор за човечеството и трябва да бъде спряна.А това изчадие ще си получи заслуженото.Дано!
3.
Точно така! Целувката на Юда! Хора ли са това? Този, който го е отгледал от малък, го изпраща на смърт, че и отива да гледа как го убиват! И този, който без капчица жал и без да се трогне, нанася последния удар! Браво, браво хора без души! Животните са "по-човечни" от хората, с души, каквито липсват на голяма част от човешкия род!
2.
Изроди гадни!По- жестоко същество от човека на нашата планета няма!
1.
Аз си мислех, че в Испания отдавна вече е забранено това кръвопролитие над горките животни!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...