Сляп лабрадор си има свое собствено куче - водач

Сляп лабрадор си има свое собствено куче - водач

Една страхотна история разказва за приятелството, което може да бъде изградено между кучетата.

Еди е 7 годишен Лабрадор Ретривър, а Майло е 6 годишен териер микс. И двете кучета са израстнали заедно и винаги са били приятели.

Миналата година тяхната стопанка Анджи Бейкър забелязала, че Еди започва да губи зрението си. Скоро след това Майло се превърнал в нещо като куче водач за своя приятел Еди.

Стопанката на Еди и Майло поставила камбанка на врата на Майло, за да може лабрадора да се ориентира по звука и да го намира по - лесно. Анджи Бейкър споделя, че двете кучета са почти винаги заедно и Майло се старае да полага грижи за Еди.

Те спят в едно легълце и Майло редовно облизва лицето на Еди. Двете кучета са много щастливи заедно и според стопанката им Еди ще бъде много нещастен без Майло.

Анджи Бейкър споделя също, че са като братя и много обичат да си играят с кучешки играчки. След като Еди е ослепял Майло го напътства в игрите и двамата продължават да се забавляват.

Не е ли прекрасно ...

прегледи 5825

Препоръчани продукти

Коментари за Сляп лабрадор си има свое собствено куче - водач

 1. 1.

  Много миличко !

 2. 2.

  много грозни тези кучета . луда работа

 3. 3.

  ti si grosna!

 4. 4.

  Изобщо не са си грозни кучетата,териерчето е микс затова е рошавичко ,ама е сладур!!!А лбрадора е прекрасен ,виж само каква гладка козина има,само добре гледаните кучета изглеждат така!!!Сладурииии!!!!

 5. 5.

  Няма значение кой, как изглежда. Важното е отношението, любовта и загрижеността на тези прекрасни и умни същества. Пример за много хора!

 6. 6.

  Tfa koito go e napisal che sa grozni e chovek koitto ne obicha jivotnite , saotvetno i horata. Chovek koito nqma suvest. Komentara e izlishen poprincip otnostno tezi dumi na taq Iva li e kva e pff. Zashtoto na prostovat chovek i bezliuben nqma nujda da mu se obrushta vninanie i da mu padash na nivoto. Strahotni sa kuchetata . Bravo . Oshte edno dokazatelstvo che jivotnite sa po dobri ot horata.

 7. 7.

  ИВА ТИ СИ ОВЦА МОМИЧЕ И ТО ГОЛЯМА ТЪПА ОВЦА,ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ГРОЗНО,ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И ЩЕ РАЗБЕРЕШ

 8. 8.

  не се ядосвай на тази Ива нея просто може само да я съжеляваш.Да пази Господ от такива хора да не ги срещам в живота си никога..!!!

 9. 9.

  Mnogo e milo ! Mailo e mnogo dobro kychence ! :)

 10. 10.

  BRAVO na Polia i Vania


 11. 11.

  Jivotnite sa po Hora ot horata.!!

Подобни статии