🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Други

Спа хотелът – най-добрата комбинация

Спа хотелите обикновено се намират в големите туристически и бизнес дестинации.

Спа и уелнес (здраве и красота) индустрията се грижи за хора, които искат да направят положителни промени в живота си.

Спа хотелите обикновено разполагат със съоръжения като сауна, фитнес и плувен басейн. Редовните, текущи занятия с упражнения са необичайни, но някои спа хотели имат насрочени йога сесии, обучения, свързани със здравето, и понякога събития със специални упражнения в малки групи. Може също така да се наеме личен треньор или учител по йога за частен клас, направен точно за вашите нужди и предпочитания.

Каним Ви да посетите нашето райско кътче на Земята – 5-звездния хотел „Лъки Банско Спа & Релакс". На сайта ни LuckyBansko.bg ще научите какво точно предлага той за вас, вашето семейство и вашите деца.

Разлики между спа хотели и спа курорти

Спа хотелите са различни от спа курортите, като последните предлагат почивка на открито – голф, тенис и плувни басейни, а понякога дори и разнообразие на детски клубове. Но едно нещо, което е общо и за двете места е пълният им акцент върху здравословна, ангажирана ваканция, наситена с упражнения и здравословна кухня, понякога дори приготвена специално за вас, ако го пожелаете.

Предимства от посещението ви на спа хотел и характеристиките му

Спа хотелите разполагат с луксозни стаи, изискани ресторанти за хранене с възможности за персонализирани ястия, според здравословните ви нужди или личен избор, и луксозен спа център, който е изцяло посветен на добрата почивка и релакс на посетителите му.

Спа хотела е наистина перфектният избор за вас

По време на престоя си в хотела ще се насладите на множество удобства, които вероятно са извън ежедневните ви занимания. Някой от тях са:

Практикуването на медитация и съзнателност

Тези две неща имат многобройни ползи за здравето, като подобряване на отношенията ви със семейството и приятелите, намаляване на стреса и депресията и увеличаване на чувството за благополучие и щастие. По време на спа процедурите времето минава с по-бавно и спокойно темпо и е чудесно място за размишления и релакс в ръцете на професионалисти с приятна лична енергия.

Друга полза и добра причина да посетите спа хотел е възможността за детокс

Околната ни среда е наситена с всякакви вредни токсични вещества, които ни влияят както физически така и психически, но за щастие може да детоксикирате чрез потене в сауна.

По време на детокс тялото ви се обръща за енергия към мастните си запаси. Тъй като мазнините се разграждат, тялото отделя съхраняваните токсини в кръвта, където кръвоносната и отделителната система на тялото ги елиминира. Друго допълнително предимство е възможността да губите до килограм на ден. Хора посетили спа хотел усещат по-високо ниво на енергия, подобрено състояние на кожата, подобрено храносмилане и повишена концентрация и яснота.

Независимо дали пътувате по лични или бизнес причини, резервацията в спа хотел е възможно да подобри много аспекти в живота ви, както и ще ви балансира на дълбоко физическо и психическо ново, давайки ви нужната енергия да се справите с бизнес задачите си или просто със стреса от пътуването.

Независимо от начина на транспортиране, пътуването може да доведе до скованост и възпалени мускули. Да спите в легло, което не е ваше, може да ви накара да се чувствате зле. Освен физическия дискомфорт, причинен от пътуването, предстояща бизнес среща също може да ви създаде допълнителен стрес и тревоги. Дори една релаксираща спа процедура като масаж със сигурност ще облекчи стреса и напрежението в мускулите ви и ще ви помогне да се възстановите и съсредоточите върху това, което е важно за вас.

Всеки заслужава да се поглези малко от време на време, а вашата почивка или пътуване извън града предлага перфектната възможност за това. От вас се иска само да вземете решение, а останалото оставете на нас. Няма да съжалявате!

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...