🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Уникални снимки, доказващи, че кучета и бебета могат да живеят заедно (първа част)

Удивително как, но щом в къщата се появи малко дете, обикновено кучето ни започва инстинктивно да се грижи за него.

Противно на очакванията, четирикракият ни приятел не проявява ревност. Даже напротив - той е този, който обръща най - много внимание на новия член от семейството.

С малки изключения, това се отнася за почти всички дългогодишни домашни любимци. А тази специално подбрана фото колекция от смайващи кадри само ни убеждава в написаното до тук.

Ето че с колкото и войнствен характер да се слави една порода кучета, когато в тяхното обкръжение се появи бебе, те проявяват изненадващ стоицизъм, грижовност и дори майчински инстинкт.

Затова бъдете сигурни, че освен за добра компания и охрана на дома ви, кучето може да ви бъде полезно и с неговите неразкрити до момента заложби на внимателна детска бавачка.

И ако още се съмнявате, че куче и бебе могат да се отглеждат заедно в един дом, след като разгледате тези уникални снимки, няма да имате подобни колебания!

Към втора част >>>

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1. Анонимен
Аз и съпруга ми си взехме куче Голдън Ретривър няколко години преди да се роди синът ни. Никога не сме се замисляли, че трябва да я махнем , когато имаме дете. Когато доведохме бебето от родилния дом, Ара ( кучето) не се отдели от сина ни нито за секунда до ден днешен. Спи до неговото креватче, а когато е болен дори не спи и е неспокойна. Не знам какви са тези хора, които изхвърлят кучетата си , но определено знам, че са такива, които не осъзнават, че в много моменти от живота, кучетата са по- благородни, по- грижовни, по- мили и по добри от нас.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...