🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Кучета

Уникално „кучешко влакче" измайстори 80-годишен пенсионер от Тексас

Осемдесет годишният Южийн Бостик, пенсионер от щата Тексас, се превърна в един от най - необичайните машинисти в света. Към своята моторна косачка той прикрепя изрязани бидони, поставени върху платформа с колела.

По този начин Южийн извежда на разходка осиновените от него бездомни кучета. Всеки от импровизираните вагони е оборудван с меки възглавнички, за да може разходката за кучетата да е възможно най - комфортна.

Два пъти седмично Южийн изкарва косачката, прикрепя към нея 9-те „вагона" и потегля с кучетата на едночасова разходка около своята ферма и близкото голф игрище.

„Кучетата обожават да се возят на влакчето" - споделя 87-годишният брат на Южийн, Корки Бостик - „Всеки път, когато започнем приготовления за разходката, кучетата започват да подскачат и лаят от радост."

Преди да измайстори влакчето, Южийн е разхождал своите четириноги приятели на ремарке, закачено за малък трактор. Постепенно обаче той осиновява все повече бездомни кучета и в крайна сметка му дошла тази интересна идея да направи импровизирано влакче, с което да ги изкарва на разходка.

Освен за изоставените кучета, Южийн и брат му се грижат за още около 30 изпаднали в беда животни – миещи зайци, гъски, койоти и др.

Фермерът и неговото „кучешко влакче" добиха широка популярност благодарение на Тифани Джонсън, която публикува снимки на Южийн и неговите кучета в социалните мрежи.

Само за около седмица снимките на влакчето, направено от изрязани бидони, са били споделени повече от 57 хиляди пъти. Нещо повече, Тифани е основала сметка на името на Южийн Бостик в платформата „GoFundMe", за да помогне на пенсионера в грижите за животните му.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...