🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Котки

Фотограф заснема слепи котки, за да им помогне да бъдат осиновени

Фотограф на име Джон Смит от Лос Анджелис прави снимки на слепи котки, за да им помогне да бъдат осиновени.

Той обикаля много приюти за животни и спасителни организации и преди няколко месеца забелязва, че броя на слепите възрастни котки и малки котенца започнал да се увеличава. Приема това като знак, че трябва да направи нещо в подкрепа на тези клети създания.

Джон Смит се обърнал към една от спасителните групи „Milo's Sanctuary", тъй като там се намирал Реджис, едно от слепите котета, с които той се запознал по - рано през годината. За щастие основателката на спасителната група, както и Реджис, били готови да участват в този проект на Джон.

Спасителната организация „Milo's Sanctuary" е организация с нестопанска цел, която вярва, че всички котки заслужават втори шанс в живота, особено онези които страдат от физически увреждания, страдат от неизлечима болест, били са малтретирани или са на пределна възраст.

Всички котки в тази спасителна организация получават медицински грижи, в опит да се подобри възможно най - много качеството им на живот. „Milo's Sanctuary" разчита само на дарения, за да продължи с мисията си и да помага на изоставени котки със специални нужди.

Изоставени на улицата или в приюти, тези котки не биха оцелели дълго. Хората, които се грижат за животните участват изцяло на доброволен принцип и никой не получава възнаграждение, под каквато и да е форма.

Вижте уникалната история на всяко едно от тези невинни създания.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...