15 неща, които тайно прави всеки стопанин на куче

15 неща, които тайно прави всеки стопанин на куче

Може би понякога не го разбираме, но с появата на кучето ни нашият живот се променя завинаги.

От тук нататък всяко решение ще зависи от "други фактори".

Докато един ден не осъзнаем, че целият ни живот наистина е започнал да се върти около нашия четирикрак любимец.

Ето и някои доказателства!

Несъзнателно или тайно от другите хора, но поне веднъж в живота си всеки стопанин на куче е вършил нещо подобно ...

1. Отменяли сте плановете си за излизане след работа, заради кучето си.

2. Използвате кучето си като извинение, за да избегнете събитие, на което не ви се ходи чрез репликата: "О, с удоволствие бих дошъл, но кучето ми по цял стои затворено само и трябва да се прибера, за да го разходя".

3. Хващате те се да споделяте за своите проблеми на кучето си, но уви, то не може да ви каже кое е най - правилното решение.

4. Не се притеснявате, когато изтървете храна на пода или от устата ви падне троха, защото знаете, че кучето ви веднага ще я изяде.

5. Не си признавате, но когато се налага да избирате между това да избършете пръста си с чиста салфетка или просто да дадете на кучето си да го оближе, вие често избирате второто.

6. Разстройвате се, ако кучето ви не проявява интерес към новата играчка и по някаква причина казвате на глас: "Но аз си мислех, че ще ти хареса!"

7. Дори ако в началото не позволявате на кучето си да се качва на леглото ви, с течение на времето осъзнавате, че това е най - добрия начин да поддържате краката си топли през цялата нощ.

8. Забавно е, но след душ веднага се покривате с кърпа, така че кучето ви да не ви вижда голи.

9. Вие извиквате: "Ей сега!", когато кучето ви скимти до вратата, докато сте под душа, така сякаш разбира думите ви.

10. Когато някой непознат е в стаята ви, вие се преструвате, че не позволявате на кучето си да се качва на дивана. Но когато гостите си тръгнат, ви е ясно какво ще се случи ...

11. Може да закъснеете за работа, докато времето ви за приготовление минава в галене или игра с кучето, но после винаги се оправдавате със закъснялата аларма или трафика по улиците.

12. Сядате другаде, за да не нарушавате сладката дрямка на кучето си, на което в момента му е толкова удобно на вашето място. Въпреки че, ако го преместите, само след минута то отново ще заспи блажено и дълбоко.

13. Доста внимателно избирате пръчката, с която ще си играете с кучето си, сякаш винаги трябва да е най - добрата и най - подходящата за хвърляне и гризане.

14. Понякога избирате по - дълго време и четете етикетите на храната за кучето си, отколкото на тези продукти, които купувате за себе си.

15. Често отричате това, но не може да седнете да ядете спокойно, знаейки, че кучето ви е гладно. Затова първо храните него и едва тогава идва вашият ред.

4.3, 16 гласа
прегледи 49141

Препоръчани продукти

Коментари за 15 неща, които тайно прави всеки стопанин на куче

 1. 11.

  Със сигурност доста хора не си признават, че пробеат храната на кучето си, за да изберат най-вкусната :) аз обичам да пробвам кучешки бисквитки ;))

 2. 12.

  Много сладички кученца

 3. 13.

  Амиии... аз не правя номер 10. Иначе всичко друго. :) 10. Когато някой непознат е в стаята ви, вие се преструвате, че не позволявате на кучето си да се качва на дивана. Но когато гостите си тръгнат, ви е ясно какво ще се случи ... Та, аз позволявам на кучето да се качва на дивана дори когато има някой у нас. :)

 4. 14.

  Цял живот правя всичко изброено до тук,само не позволявам да спи на леглото ми защото не мога да спя на пода- много е твърдо...

 5. 15.

  az sigi tretiram kato4eli sami deca ane jivotni i vsi4ko pravia to4no taka daje obojavam dasi spim zaedno

 6. 16.

  А аз си мислех, че само аз се държа така с моето сладурче и сега разбирам че не съм сама

 7. 17.

  Напълно вярно ..

 8. 18.

  Ами нашата Аби вече девет години изпълва живота ни с щастие и обич, приемаме я така, все едно и тя е човек, но от тези с душа и сърце!

 9. 19.

  Този" анонимен"не обича животни,щом казва,,абсолютни тъпотииии"за това!

 10. 20.

  Да,вярно!

 11. 21.

  Всичко е точно така!

 12. 22.

  Наистина кучето е много добър приятел на човека,особено ако човек живее сам!

 13. 23.

  Mnogo gi obicham i kuchetata i kotkite,zashtoto te sa po dobri ot horata i ne samo za tova

 14. 24.

  Тези които казват, че товара тъпотии, грешат. За жалост вие никога не сте изпитвали това чувство да имаш куче. Не сте усещали истинска любов

 15. 25.

  Това са* както и да е. Тези хора просто не могат да разжерат

 16. 26.

  Разберат че кучетата стават част от нашето семейство, и част от самите нас. Без тях, ние се чувстваме празни. Някога да сте гледали телевизия и кучето да не е сядало на/около/пред/ зад вас. Те ви обичат колкото и вие тях

 17. 27.

  Май всички можем да се съгласим че кучетата са ни като деца

 18. 28.

  Да! Може и да нямам, но те са прекрасни същества! Чудесни! :))))))

 19. 29.

  Напълно вярно!

 20. 30.

  Нямам куче но скоро ще имам и искам да правя всички тези неща без да гледам повече неговата храна и когато е заспало някъде ба го гушна и да спи скута ми!

Подобни статии