20 шеговити причини да имаш котка у дома

20 шеговити причини да имаш котка у дома

Не знаете всъщност колко много губите заради факта, че нямате котка у дома.
Ако все още не сте убедени в това, вижте следните 20 неоспорими довода!

1. На първо място, тя е красива. Само за един миг котката ви събира сто лайка повече от новата ви прическа, а за още един миг лайковете стават двеста.

2. Тапетите ви вкъщи са скучни и си търсите повод да ги смените? Котката ще ви покаже, че не само са скучни, но и никак не са устойчиви ... и наистина им е време за смяна.

3. Така като се замислите, дамаската на дивана също вече ви е омръзнала, нали? Котката знае това много преди вас.

4. Най - сетне прахът от горните рафтове на секцията ви ще бъде избърсан ... Е, нищо, че заедно с него ще бъдат "забърсани" и няколко вази. Вие вече не разполагате с тапети и диван, така че сте много над материалните неща в живота си.

5. В котката има двигател. Бог я е създал така в деня, в който Адам е отишъл при него с думите: "Господи, изпадам в депресия. Имам нужда да правя нещо!"

6. А под двигателя има парно, благодарение на което краката ви никога няма да бъдат студени и то безплатно!

7. Ще се научите да пишете на компютъра си с притиснати ръце, след това с една ръка, а след това без ръце. Накрая ще усвоите писането с 5-килограмова тежест върху клавиатурата ви.

8. Все по - малко ваши снимки има в профила ви? Да, защото всичко е пълно със снимки на вашата котка.

9. Досега не сте знаели колко живот има зад хладилника ви. Тепърва от там ще излизат изгубените ви обеци, капачки от минерална вода и какви ли не още отдавна забравени неща.

10. Котката изяжда част от телефона ви? Не се притеснявайте, това че ще се чувате по - рядко с роднините си е добре дошло за вас.

11. Да слагате елхата веднъж годишно е твърде безинтересно. Вече ще имате възможност да го правите поне 5-6 пъти ... на ден.

12. Не се чувствате щастливи? Сега ще усетите какво е това чувство, когато котката минава покрай любимия ви сервиз, без да събори нито една чаша.

13. Ще се научите да цените и да приемате с благодарност всякакви ласки. Като казваме всякакви, имаме предвид включително и донасянето на мъртви мишки и приятелското потъркване на космати задни части по лицето ви.

14. Всички съмнения в собствения ви кулинарен талант ще бъдат разсеяни. Котката ви винаги е готова да даде душата си за съдържанието на вашата чиния.

15. Ако някоя вечер ви се стори, че спите в прерията, не грешите. Кой скача там? Сякаш някой гони огромно стадо антилопи ... Най - добре просто да се обърнете на другата страна и да продължите своя сън, а на сутринта ще оправите килима и разхвърляните вещи.

16. Нали и без друго никак не харесвахте снимката в задграничния си паспорт? На новата обезателно ще излезете по - добре, а и ще се научите къде да го държите занапред.

17. Отидете на почивка без котката си. Така не само ще си отдъхнете, но и ще изпитвате удоволствие от това, че мъчите недотам приятните си роднини, на които я оставяте.

18. В епохата на бездушните синтетични влакна, така дразнещи за кожата, вашата котка съвсем безкористно ще ви зарежда с добро количество естествена вълна във всяка стая.

19. Усещате, че губите рефлексите си и мозъкът ви започва да ви изневерява? Вземете си котка и ще се изумите от собствената си бързина, с която успявате да преместите ръката или крака си, преди да бъдат захапани или "закопчани" с нокти от домашния ви любимец.

20. Най - накрая ще спестите пари, като се освободите от идеята да купувате скъпи сервизи и красиви чинии. Виждате, че съдът е без значение за котката ви, след като така или иначе тя изкарва храната от него и омацва целия под.

5.0, 2 гласа
прегледи 27669

Препоръчани продукти

Коментари за 20 шеговити причини да имаш котка у дома

 1. 1.

  Kotka ili jena - nqma razlika

 2. 2.

  Всичко това е вярно . И след като у дома са две , е два пъти по- вярно.

 3. 3.

  А какво ще кажете за 6

 4. 4.

  absoliutno viarno , no i che ne mojesh da se otkajesh ot neia /ot tiah/ zashtoto mnogo ia obichash a tia te obicha oshte poveche !!!

 5. 5.

  Mnogo sa gotini

 6. 6.

  бих добавила и точка - зазяпали сте се в поредната драма или филм на ужасите и изведнъж върху вас се стоварва котенцето от 3 метра височина....поредния полет от гардероба , замитайки по пътя си дискове, парфюми, зарядни и всякакви дреболии от шкафа в близост....

 7. 7.

  да не говорим за спринта, който започва винаги всяка вечер около 24 часа ....всички утихват, лампите са загасени, почти заспиваш и започва бягане спринт с препятствия ...и имаш чувството, че през коридора минават стадо коне !

 8. 8.

  This is right! My bff have got a cat and she tell me for little kitten ''It bad cat she is fast and much...."

 9. 9.

  До Анонимен 1 & 2, като не харесвате жените останете си скучен стар ерген и минете на самозадоволяване с собствената си ръка и въпроса се решава от само себе си. Ако вече сте то направили, зигнорирайте идеята.

 10. 10.

  Имаме две котки. По възрастната е дългокосместа , а малката е обикновена " улична превъзходна". По голямата е с нас вече 12 г. Изключително кротка; където я оставиш, там я намираш! За разлика от нея малката е страхотна! Винаги и се иска да се "маскира" някъде; най често в гардероба или под някоя завивка! Независимо от това ги обичаме много и те са прекрасните ни сладурани! Животното си иска неговото. Щом си го приютил ,трябва да полагаш необходимите грижи за него! Имунизации прегледи при ветеринар и др. Обичаме животинките защото те никога няма да те обидят или нагрубят! Напротив ! Отблагодаряват ни се с любов и ласки,които няма да получиш от всички хора!

 11. 11.

  Моята си е страшно послушна никога не ми е правила никакви бели. Даже преди един месец се научи да сяда когато и кажа или когато е гладна

 12. 12.

  Имаме три-семейство са -баба,майка и детето. Всяка си е с характера и си дивее по нейния си начин.Прави ми впечатление че е матриархат в семейството, бабата диктува нещата-обожавам ги,не само моите, всички котки

Подобни статии