Азис сърдечно призова всички хора да дават вода на бездомните животни по улиците

Азис сърдечно призова всички хора да дават вода на бездомните животни по улиците

През летните месеци не само ние страдаме от високите температури навън, но и нашите домашни любимци. За разлика от тях обаче, бездомните животни, които живеят само на улицата, обикновено нямат достъп до хладни помещения, прясна вода, нито пък храна.

Ето защо е важно ние да проявим състрадание и да се погрижим за тях, като поне поставим панички с прясна вода на сенчестите места, които кучетата и котките често посещават в жегата.

Един човек, който в случая използва популярността си по най - добрия начин, публикува в социалните мрежи снимка със специален призив към всички хора, за да ни напомни да го направим. Този човек се казва Азис. Вижте какво пише той на Facebook-страницата си като коментар към показателната снимка, на която той самият дава вода на бездомно куче:

"Сипете им водичка. Не ги подминавайте! Ако нямате чинийка, сипете в шепичката си и им подайте, без да се страхувате. Те няма да ви направят нищо лошо! На тях им е адски горещо, но няма на кого да кажат!"

Ние също заставаме зад призива на известния артист и най - вече добър човек. Нека всички проявим такава хуманност и обърнем внимание на онеправданите душици около нас, които не се нуждаят от нищо повече, освен от нашата любов!

5.0, 3 гласа
прегледи 27535

Препоръчани продукти

Коментари за Азис сърдечно призова всички хора да дават вода на бездомните животни по улиците

  1. 1.

    Браво

Подобни статии