Благотворителна акция за бездомни животни „Пусни хвърчило, подай лапа“ ще се състои на 4 юли в Пловдив

Благотворителна акция за бездомни животни „Пусни хвърчило, подай лапа“ ще се състои на 4 юли в Пловдив

Кампанията с благотворителна цел „Пусни хвърчило, подай лапа“, подкрепяща бездомните животни, ще започне в 10 часа сутринта на 4 юли 2015 година, събота.

Мястото на провеждане е паркът под Младежкия хълм в Пловдив.

Благородното дело е съвместна инициатива на доброволческа фондация за защита на животните Animal Hope Bulgaria – Пловдив, Интеракт клуб Пловдив – Филипопол и Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол.

Като посланик на надеждата ще бъде възродена играчката, позната от детството ни - хвърчилото. То е символ на надеждата за едни често незабележими и онеправдани, но многобройни обитатели на градовете – бездомните животни.

Акцията „Пусни хвърчило, подай лапа“ ще се изразява в състезания за най-дълъг полет и най-красиво хвърчило, както и workshop за изработка на хвърчила, в които всеки, който иска, ще може да се включи срещу минимална такса за участие.

Очакват ви музика, незабравими емоции и редица приятни изненади, а специални гости на инициативата ще бъдат сладките бездомни животинки от приюта на Animal Hope Bulgaria – Пловдив.

Вземете със себе си само добро настроение и хвърчило, а ако нямате такова, инициаторите ще ви предоставят. Нека заедно подадем ръка на животните, които се нуждаят!

прегледи 479

Препоръчани продукти

Подобни статии

Прасенце се спаси по чудо

Прасенце се спаси по чудо

Прасенцето е избягало от камион, който го е карал към кланицата и се спаси попадайки в резерват за ж...