🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Българи работят за създаването на мобилно приложение за намиране на животни

Екип от български програмисти работи по създаването на едно много интересно и полезно мобилно приложение. То се нарича Crowdfind и ще може да бъде инсталирано на смартфоните, които ползват операционните системи iOS и Android.

Става въпрос за приложение, което да помага на хората, когато загубят домашния си любимец. Приложението все още е в проектна фаза, като създателите му се надяват на помощ от потребителите на интернет от цял свят, за да съберат необходимата парична сума за довършването и развитието на своя проект.

Замисълът на проекта е всеки стопанин свободно и безплатно да въведе информация за своя домашен любимец, посредством мобилното приложение. Информацията може да включва снимки, име, порода и описание на кучето.

Идеята е, че когато някой загуби своя домашен любимец той може да пусне Alert (сигнал), използвайки мобилното приложение. Този зов за помощ ще се изпрати в реално време до всички потребители на Crowdfind, които се намират в района, в който е загубено животното.

По този начин ще може по възможно най - бързия начин много хора да се организират в намирането на домашния любимец. Хората, които са приели сигнала за помощ ще могат дори да виждат своето местонахождение и по този начин по - бързо ще претърват възможно най - голям периметър.

Създателите на мобилното приложение се надяват, че то ще помогне на много хора да намерят домашните си любимци и са убедени в неговия успех, когато излезе на пазара.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

1. VIKI I TOMI
Това е хубаво приложение и съм сигурна че ще помогне на много хоро . добре е и за икономиката.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...