🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Три възрастни жени осиновиха изоставен питбул, който няма друг шанс за ново семейство

Много изоставени животни в приютите чакат ден след ден някой да ги забележи и да ги приеме в дома си. Често някои животни са постоянно пренебрегвани заради своята порода или възраст. Понякога обаче се случват чудеса!

Точно такова чудо се случва и на един възрастен питбул, който бива осиновен от три монахини, решили да направят щастливи последните дни на кучето.

Сестра Алис Голдсмит, сестра Вирджиния Джонсън и сестра Вероника Мендес наскоро загубват своето 8-годишно куче Кейт поради болест.

Липсата на домашен любимец ги натъжава много и трите монахини решават да се отбият до близкия приют за животни, за да си изберат куче.

Жените единодушно решили да си вземат някое от кучетата, за които има много малка вероятност да бъдат осиновени.

В приюта трите възрастни жени попадат на 9-годишния питбул Реми, който има два основни недостатъка – напредналата си възраст и породата, смятана от мнозина за прекалено агресивна и трудна за обучение. Монахините разбират, че шансът Реми да си намери ново семейство е почти нулев, затова единодушно решават да осиновят точно това куче.

Благородните жени са на възраст над 70 години и са твърдо решени да направят последните няколко години от живота на Реми много щастливи и изпълнени с любов.

"Ние сме на преклонна възраст и затова решихме да си осиновим възрастен домашен любимец. Още като видяхме Реми, почувствахме, че това е нашето куче. Той също усети, че най - накрая си е намерил ново семейство", споделят монахините.

Директорът на приюта бил много изненадан, че дамите не се притесняват от факта, че си осиновяват питбул. Цялата история трогва силно персонала на приюта и те решават да покрият със собствени средства всички разходи по осиновяването.

Сега Реми се наслаждава на живота с новото си семейство. Монахините пък са намерили начин да утешат скръбта си по загубата на Кейт и ето че всички са щастливи!

Питбулът е затрупан с играчки, има удобно легло, голям двор за разходка и най - важното, три любящи жени, които са решени да направят последните дни от живота му пълноценни и незабравими.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...