🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Дете загина в САЩ, нахапано от африкански диви кучета

Трагедията се е разиграла е в зоопарк в Питсбърг, щата Пенсилвания. Двегодишно момче е било паднато от 3 метра височина в оградена зона с 11 африкански диви кучета.

Някои от кучетата веднага се нахвърлили върху детето и най - вероятно са причинили неговата смърт. Все още продължава разследването, което трябва да даде яснота дали детето е загинало при самото падане или в следствие на ухапванията от кучетата.

Малкото момче е било с майка си и не е известно как е успяло да се промуши през оградата и да се озове сред дивите животни. Очевидци на инцидента веднага са сигнализирали на персонала на зоопарка  и са били предприети светкавични действия, но за съжаление това не е било достатъчно да предотврати трагичната смърт на детето.

Служители на зоопарка са влезли при дивите животни и са се опитали да ги разпръснат от трупа на момчето. Повечето кучета са се разбягали моментално. Едно от тях обаче е останало до трупа и е отказало да отстъпи въпреки заплахите на служителите на зоопарка, поради което се е наложило то да бъде застреляно от полицейски служител.

В природата африканските диви кучета не са агресивни към хората и в Африка няма регистрирани нападения дори над малки деца и това допълнително забулва в мистерия трагедията разиграла се в зоопарка в Питсбърг.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...