🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Деца от пловдивски квартал системно измъчват и подпалват котенца

С тази информация излезе Петко Василев, заместник-председателят на комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Пловдив.

Децата, които са упражнявали насилие върху бездомни котенца, са две момчета на по 12 години.

Те системно малтретират и подпалват котките в своя квартал Тракия.

По време на годишния отчет на Общинската комисия г-н Василев заяви:

"Преди да подпалят котките, двете момчета първо са ги разпорвали."

Като цяло статистиката показва, че 153 противообществени прояви и престъпления са извършени от непълнолетни и малолетни деца през изминалата година. От тях осъдените са едва 12, половината от които с пробация, а ефективната присъда е само една.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

40. Бастет
Мръсни изродчето.Кой ги роди такива боклуци бе ееей.Дано и с тях се случи.За такива не ми е жал.Трябва да има възмездие.
39. stefka
abe tiq deca ne sa dobre s akula bog sha im go vurne
38. Анонимен
Псувните няма да помогнат! А и България вече върви към...... и аз не знам какво! Ако деца го правят какво ли правят възрастните! Просто нямам думи! Какво да ги прави човек? Ако ги тикнат в затвора, като излязат ще е още по зле!
37. Анонимен
Егати мъчителите мръсни,как не ги е срам не го ли е страх от господа...... Ужасници долни гадни сега съм на път с колата и ще ги предам на полицията . .. .Майка йм къде е да ги възпита.. Глупаци и те и безпризорната им майка!!?
36. Анонимен
За Бога ,какво ви става хора ,не бива око за око да се съди ,нужно е превъзпитание на децата ни ,никой не учи децата ни в дома и у-ще ,че природата,животните и човека са едно цяло от твореца.Ние като зрели същества богочовеци сме родители на тези създания .Не бива да си тровим съзнанието ,като предизвикваме злите деяния да излизат от нас по -големите и мъдри родители на поверените ни деца
35. Елица
МАЙЧИЦАТА ИМ МРЪСНА!САМО ДА ГИ ДОКОПАМ...!!!
34. един българин
събитеито е в село Труд
33. някой си
Виновни са родителите,не обръщат внимание на такива садистични постъпки на децата си и отглеждат бъдещи убийци и престъпници! Виновни са родителите,не обръщат внимание на такива садистични прояви на децата си и отглеждат бъдещи убийци и престъпници!
32. Анонимен
те ще си получат заслуженото рано или късно има един пред които всички ще отговаряме`.Едно дете също убиваше котки `но като порасна го убиха
31. Лора
Вижда ли ли сте как две 12 годишни измекяри ядат лайна от котка,но им ги подават в устата,защото те си нямат ве4е ръ4и4ки...
30. Лора
ВАСИЛЕВ,КАЖИ ИМ ИМЕНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АКО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ КАК СЕ 4УПЯТ ПРЪСТИ,ЩЕ ВИ ГО ДЕМОНСТРИРАМ НА ЖИВО ВУРХУ ТЕЗИ ЛАЙНА
29. Бой до припадък
Дали ако им разбия звси4ките зъбки и ги посиня от горе до долу,ще ме съдят за насилие над 4овек?
28. любака
миналото лято понеже живея на 1вия етаж и котарака ми се печеше на слънце цикля си аз на компютъра и чувам под прозореца некво детско гласче как говори на котето покажи се да ти смачкам глаавата и естествено аз се показах на прозореца и му казах на детето искаш ли аз да сляза и да ти смачкам главата и то тва гадно изродче се изнесе набързо ама така ми падна пердето от неговите приказки че с кеф щех да му разплискам мозъка...
27. Анонимен
към коментар 8:уважаеми главозамайващо умен госмодин или госпожо,а може би,скъпо ми тийнейджърче..трябва много наблюдение и с голям житейски опит,за да стигнеш до такъв извод,дори и последното да е вярно,навярно живееш в пълен ад,за което горко съжалявам.. ЗА ДА ЗАЧИТАШ ЧУЖДИЯ ЖИВОТ,ДА УВАЖАВАШ И ПАЗИШ ВСИЧКО ОКОЛО СЕБЕ СИ ,ЗАЩОТО ЗНАЕШ,ЧЕ НЕ СИ ВЕЧЕН НА ТОЗИ СВЯТ И ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НЕЩО И СЛЕД ТЕБ,ТРЯБА ДА СИ СОЛИДАРЕН,ДА СЪЧУВСТВАШ,ДА УВАЖАВАШ И ДА ЗНАЕШ,ЧЕ СИ СМЪРТЕН..съжалявам,че аз съм човекът,който ти показа ,че си смешен(а,о)
26. Анонимен
Този 15 защо обижда 14?Да не е баща на тези копелета,че иска да му правят свирка?ДАотидат в затвора,тези изродчета и да им разпорят гъзовете там!Това заслужават!
25. Анонимен
Обожавам котенца...Имам си собствена...Проклети да с тези деца..Това са най-невинните създания на природата..а децата без никакво възпитание са убийци от малки.Като бъдещ адвокат за в бъдеще се постарая да бъдат колкото може повече заведените искове срещу престъпници, които нараняват животни и да може да има ефективна присъда...СРАМОТА
24. ГЕРГАНА
Това е някакво безумие, тези "деца", ако могат така да се нарекът.....как ли са възпитавани, в каква среда.....и т.н. Не проумявам как не се вземат мерки срещу това безумие.Как е възможно да има такива деца, те са заплаха за цялото ни общество, утре няма да се замислят дори и ще посегнат и на човек! И както по-горе е написано: КЪДЕ СА ТЕЗИ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ???
23. куку
Абсолютно доказано е, така започва профила на един убиец-рецидивист! Трябва да се лекуват или.....не се знае до къде ще стигнат? Кой изпитва удоволствие от страданието на другите живи същества-само НЕНОРМАЛНИЦИТЕ!!!
22. СОФИЯНКАТА
щО ЗА НЕНОРМАЛЕН МОЗЬК ,САМО ТАКЬВ МОЖЕ ДА РОДИ ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ.що ЗА ИЗРОДСКА ДЬРЖАВА СТАНАХМЕ,НЯМА ЛИ В НЕЯ ПОНЕ ЕДИН ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК,КОЙТО ПОНЕ ВЕДНЬЖ ДА СЕ Е ВСЛУШАЛ В СОБСТВЕНАТА СИ СЬВЕСТ И МОЖЕ БИ ВСИЧКО ТОВА НЕ БИ СЕ СЛУЧВАЛО,НО НЕ!!!!!!!!!ЧОВЕЦИТЕ СА ВЬН ОТ ТАЯ,АКО МОГА ДА Я НАРЕКА Д Ь Р Ж А В А!!!!!!!!!!!!!
21. КИРО от ПЛОВДИВ
НА ПЪТ СЪМ КЪМ КВАРТАЛА, НЕ МОГАТ ДА СЕ СКРИЯТ<МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА ЩЕ ЕБА
Виж още отзиви
Коментирай
loading...