Деца от пловдивски квартал системно измъчват и подпалват котенца

Деца от пловдивски квартал системно измъчват и подпалват котенца

С тази информация излезе Петко Василев, заместник-председателят на комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Пловдив.

Децата, които са упражнявали насилие върху бездомни котенца, са две момчета на по 12 години.

Те системно малтретират и подпалват котките в своя квартал Тракия.

По време на годишния отчет на Общинската комисия г-н Василев заяви:

"Преди да подпалят котките, двете момчета първо са ги разпорвали."

Като цяло статистиката показва, че 153 противообществени прояви и престъпления са извършени от непълнолетни и малолетни деца през изминалата година. От тях осъдените са едва 12, половината от които с пробация, а ефективната присъда е само една.

прегледи 4950

Препоръчани продукти

Коментари за Деца от пловдивски квартал системно измъчват и подпалват котенца

 1. 21.

  НА ПЪТ СЪМ КЪМ КВАРТАЛА, НЕ МОГАТ ДА СЕ СКРИЯТ<МАМИЦАТА ИМ МРЪСНА ЩЕ ЕБА

 2. 22.

  щО ЗА НЕНОРМАЛЕН МОЗЬК ,САМО ТАКЬВ МОЖЕ ДА РОДИ ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ.що ЗА ИЗРОДСКА ДЬРЖАВА СТАНАХМЕ,НЯМА ЛИ В НЕЯ ПОНЕ ЕДИН ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК,КОЙТО ПОНЕ ВЕДНЬЖ ДА СЕ Е ВСЛУШАЛ В СОБСТВЕНАТА СИ СЬВЕСТ И МОЖЕ БИ ВСИЧКО ТОВА НЕ БИ СЕ СЛУЧВАЛО,НО НЕ!!!!!!!!!ЧОВЕЦИТЕ СА ВЬН ОТ ТАЯ,АКО МОГА ДА Я НАРЕКА Д Ь Р Ж А В А!!!!!!!!!!!!!

 3. 23.

  Абсолютно доказано е, така започва профила на един убиец-рецидивист! Трябва да се лекуват или.....не се знае до къде ще стигнат? Кой изпитва удоволствие от страданието на другите живи същества-само НЕНОРМАЛНИЦИТЕ!!!

 4. 24.

  Това е някакво безумие, тези "деца", ако могат така да се нарекът.....как ли са възпитавани, в каква среда.....и т.н. Не проумявам как не се вземат мерки срещу това безумие.Как е възможно да има такива деца, те са заплаха за цялото ни общество, утре няма да се замислят дори и ще посегнат и на човек!
  И както по-горе е написано: КЪДЕ СА ТЕЗИ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ???

 5. 25.

  Обожавам котенца...Имам си собствена...Проклети да с тези деца..Това са най-невинните създания на природата..а децата без никакво възпитание са убийци от малки.Като бъдещ адвокат за в бъдеще се постарая да бъдат колкото може повече заведените искове срещу престъпници, които нараняват животни и да може да има ефективна присъда...СРАМОТА

 6. 26.

  Този 15 защо обижда 14?Да не е баща на тези копелета,че иска да му правят свирка?ДАотидат в затвора,тези изродчета и да им разпорят гъзовете там!Това заслужават!

 7. 27.

  към коментар 8:уважаеми главозамайващо умен госмодин или госпожо,а може би,скъпо ми тийнейджърче..трябва много наблюдение и с голям житейски опит,за да стигнеш до такъв извод,дори и последното да е вярно,навярно живееш в пълен ад,за което горко съжалявам.. ЗА ДА ЗАЧИТАШ ЧУЖДИЯ ЖИВОТ,ДА УВАЖАВАШ И ПАЗИШ ВСИЧКО ОКОЛО СЕБЕ СИ ,ЗАЩОТО ЗНАЕШ,ЧЕ НЕ СИ ВЕЧЕН НА ТОЗИ СВЯТ И ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ НЕЩО И СЛЕД ТЕБ,ТРЯБА ДА СИ СОЛИДАРЕН,ДА СЪЧУВСТВАШ,ДА УВАЖАВАШ И ДА ЗНАЕШ,ЧЕ СИ СМЪРТЕН..съжалявам,че аз съм човекът,който ти показа ,че си смешен(а,о)

 8. 28.

  миналото лято понеже живея на 1вия етаж и котарака ми се печеше на слънце цикля си аз на компютъра и чувам под прозореца некво детско гласче как говори на котето покажи се да ти смачкам глаавата и естествено аз се показах на прозореца и му казах на детето искаш ли аз да сляза и да ти смачкам главата и то тва гадно изродче се изнесе набързо ама така ми падна пердето от неговите приказки че с кеф щех да му разплискам мозъка...

 9. 29.

  Дали ако им разбия звси4ките зъбки и ги посиня от горе до долу,ще ме съдят за насилие над 4овек?

 10. 30.

  ВАСИЛЕВ,КАЖИ ИМ ИМЕНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АКО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ КАК СЕ 4УПЯТ ПРЪСТИ,ЩЕ ВИ ГО ДЕМОНСТРИРАМ НА ЖИВО ВУРХУ ТЕЗИ ЛАЙНА

 11. 31.

  Вижда ли ли сте как две 12 годишни измекяри ядат лайна от котка,но им ги подават в устата,защото те си нямат ве4е ръ4и4ки...

 12. 32.

  те ще си получат заслуженото рано или късно има един пред които всички ще отговаряме`.Едно дете също убиваше котки `но като порасна го убиха

 13. 33.

  Виновни са родителите,не обръщат внимание на такива садистични постъпки на децата си и отглеждат бъдещи убийци и престъпници!  Виновни са родителите,не обръщат внимание на такива садистични прояви на децата си и отглеждат бъдещи убийци и престъпници!

 14. 34.

  събитеито е в село Труд

 15. 35.

  МАЙЧИЦАТА ИМ МРЪСНА!САМО ДА ГИ ДОКОПАМ...!!!

 16. 36.

  За Бога ,какво ви става хора ,не бива око за око да се съди ,нужно е превъзпитание на децата ни ,никой не учи децата ни в дома и у-ще ,че природата,животните и човека са едно цяло от твореца.Ние като зрели същества богочовеци сме родители на тези създания .Не бива да си тровим съзнанието ,като предизвикваме злите деяния да излизат от нас по -големите и мъдри родители на поверените ни деца

 17. 37.

  Егати мъчителите мръсни,как не ги е срам не го ли е страх от господа......
  Ужасници долни гадни сега съм на път с колата и ще ги предам на полицията
  .
  ..
  .Майка йм къде е да ги възпита..
  Глупаци и те и безпризорната им майка!!?

 18. 38.

  Псувните няма да помогнат! А и България вече върви към...... и аз не знам какво! Ако деца го правят какво ли правят възрастните! Просто нямам думи! Какво да ги прави човек? Ако ги тикнат в затвора, като излязат ще е още по зле!

 19. 39.

  abe tiq deca ne sa dobre s akula bog sha im go vurne

 20. 40.

  Мръсни изродчето.Кой ги роди такива боклуци бе ееей.Дано и с тях се случи.За такива не ми е жал.Трябва да има възмездие.

Подобни статии