Добри хора от Казанлък се грижат за пострадали животни

, последна редакция: 20 Ноември 2013
Добри хора от Казанлък се грижат за пострадали животни

Благородно семейство от Казанлък е изградило истински приют за пострадали животни във вилната зона на града, съобщава БНТ.

Ивелина и Румен Недкови обичат много животните и единодушно са решили да направят този приют, в който да се грижат за кучета и котки, жертва на катастрофи, домашно насилие или болести.

Всичките разходи необходими за гледането на животните, като храна, лечение, обезпаразитяване и др. се поемат от семейството.

Ивелина споделя пред репортерите на БНТ, че около 50% от семейният бюджет отива за животните. Това обаче по - никакъв начин не ги притеснява, защото за семейство Недкови парите не са най - важното нещо на този свят.

Семейството е взело присърце своята мисия и не пести средства и свободно време, за да се грижи за животните изпаднали в беда. Помага им и малката им дъщеричка Рая, която също като своите родители изпитва голяма обич към животните.

Животните в приюта са обезпаразитени и чипирани и всеки, който иска да помогне може да си осинови някое от тях. Ивелина споделя, че има случаи на осиновени осакатели или болни кучета и котки, но засега те са главно от чужденци. Тя призовава и българите да отворят сърцата си и да дадат шанс на едно такова животно, защото според нея няма нищо по - ценно от благодарността в очите им.

прегледи 1521

Препоръчани продукти

Коментари за Добри хора от Казанлък се грижат за пострадали животни

 1. 1.

  nqkoi moje li da dade poveche info edno kuche se nujdae ot hora kato tqh

 2. 2.

  0877580018 speshno e

 3. 3.

  https://www.facebook.com/ivelina.nedkova.50?ref=ts&fref=ts

  https://www.facebook.com/rumen.nedkov?fref=ts

 4. 4.

  Бих искала да получа адрес за да мога да ги посетя !!!/???

 5. 5.

  До 4. Анонимен - единствените координати, с които разполагаме са фейсбук профилите на семейство Недкови.

  https://www.facebook.com/ivelina.nedkova.50?ref=ts&fref=ts
  https://www.facebook.com/rumen.nedkov?fref=ts

Подобни статии