🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Елате със своето куче в неделя (28.09) от 10:30 в Южния парк, за да играете и спечелите награди

Заповядайте на обособената площадка за разходка на кучета в София, в Южния парк, на 28 септември (неделя) от 10:30 часа. Очакват ви специално организираните спортни игри, демонстрации и редица награди.

Инициативата "Живей активно! И със своето куче" тази година ще се проведе под надслов "Професия куче".

За първи път ще бъде обърнато голямо внимание на кучетата герои, а именно: кучета от планинската спасителна служба, кучета водачи, пожарникарски, граничарски и полицейски кучета.

Те ще бъдат удостоени със специални награди и ще имат възможността да представят на участниците различни каузи, както и да демонстрират силната връзка между човека и неговия четирикрак приятел.

Организаторите на грандиозното събитие са обособили три отделни зони за кучета от различни възрасти. Те ще участват в активности като Dog Frisbee, Agility, игри и демонстрации заедно с публиката (тичане през локви, гонене на фризби, разходка във влажна гора и други приключения).

Всички стопани ще получават полезни съвети, уроци и консултации относно това какви са най - добрите грижи за любимеца, каква храна е подходяща за него и какви дейности могат да извършват, забавлявайки се заедно.

Треньорите, школите и кучешките клубове ще имат възможност да покажат на останалите зрители и участници какво могат, какво са научили, както и да поиграят заедно с тях.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...