🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Загрижени хора спасиха трикрако бездомно куче

Поведението и състоянието на домашните любимци на първо място зависи от техните собственици. Но какво се случва с кучето или котката, ако те си нямат стопани?

Жителите на един от кварталите на Новосибирск обединиха сили, за да спасят трикрако бездомно куче. И днес то си има нов дом.

Кучето в момента се намира в пълна безопасност. А ако тези хора бяха останали равнодушни пред страданията на животното, то със сигурност нямаше да бъде живо.

Един от участниците в спасителната акция е Елена Лямина, жител на Новосибирск. Ето какво споделя тя:

"Когато го видяхме за първи път, то просто пропълзя при нас. Тогава ние започнахме да мислим за това как можем да му помогнем."

Броени дни след това съкварталците успяват да съберат необходимите средства за операция на кучето. После изминават няколко месеца за рехабилитация. И сега за него се намира ново семейство.

Прекрасно е когато по - голямата част от тези истории стигат до щастлива развръзка. И всичко това е възможно благодарение на хората с добри сърца, които успяват да превърнат състраданието си в едно наистина добро дело.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

2. Анонимен
БРАВО НА ТЕЗИ ХОРА,НЕ СА ОСТАНАЛИ РАВНОДУШНИ ПРЕД СТРАДАНИЕТО НА КУЧЕНЦЕТО,ТО ЯВНО Е УСЕТИЛО,ЧЕ ТЕ ЩЕ МУ СПАСЯТ ЖИВОТА.ТОВА АКО БЕШЕ В БЪЛГАРИЯ....НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕШЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ,ТЕ ТРЕПЯТ ХОРА,БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО,НАМО ЛИ ДА ПОМОГНАТ НА ЕДНО ЖИВОТИНЧЕ.ХВАЛА НА ТАКИВА ЧОВЕЦИ!!!
1. Ваня Пнева
защо няма и в моя квартал такива хора?като чета такива положителни случки се възхищавам от хората и малко им завиждам че са толкова сплотени и помагат,а аз се боря срещу много безсърдечни хора
Виж още отзиви
Коментирай
loading...