🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

За да спаси кучето си, българин от Бургас се хвърля в ледените води на морето

Чели сме за много героични постъпки отвъд границите на нашата страна. И обикновено коментарите към подобни статии са  свързани с това, че тук няма как да се случи, че хората нямат тази смелост и доблест, че ние никога не бихме рискували живота си заради своя домашен любимец и т.н.

Но един човек ни доказва точно обратното! Той живее в Бургас и неговото име е Станислав Чакъров. Героят на нашата история се превръща в спасител на собственото си куче, което е порода голдън ретривър и се нарича Джак.

През един януарски ден, докато Станислав и Джак правят обичайната си разходка по плажа, се случва нещо притеснително.  По това време температурите са под нулата, а тази на водата е не повече от 3-4 ºC.

Както обикновено, четирикракият приятел се радва на играта с любимата си топка. Но когато влиза във водата, за да я извади, се увлича по ято птици.

Тогава Джак навлиза в по - дълбоката вода, преследвайки пернатите, и точно това му изиграва лоша шега. В момента, в който неговият стопанин поглежда към морето, едва забелязва тялото на домашния си любимец в далечината. Кучето се показвало и отново се губело в дълбоката вода.

Без да се замисля, Станислав съблича дрехите си и се хвърля в ледените води на Черно море. Когато доплува до кучето си, вижда, че то се е оплело в рибарски мрежи и наистина не би могло да се измъкне само от този смъртоносен капан.

Критикуван от много хора заради риска за собствения си живот, който е поел, Станислав все пак е щастлив, че е успял да спаси кучето си. Неговата съпруга също го подкрепя, изтъквайки колко важна част от семейството е Джак.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

14. Ева
Много хора, които познавам биха казали, че това е идиотска постъпка, но аз не мисля така. Браво на този Станислав!
13. Анонимен
Da ctranno e za xora v BG tam micleneo e po izoctanalo kato naprimer izkazvaneto na #5 anonimen . Ctranno e za xora kato nego xa xa , Bravo na cobctvenika.
12. Анонимен
bravo na Ctaniclav
11. neli
tova si e giv geroizam,bravo na stanislav!
10. Анонимен
Браво!!!
9. Анонимен
Домашния любимец не е само приятел.Той е част от семейството и най-добрия слушател в тежки моменти.Браво на този Човек с главноЧ.
8. Zlatina
Голямо БРАВО на Станислав!
7. Анонимен
Dali tova e nqkakva internet istoriq,ili naistina e taka,moga da kaja na Stanislav bravo,dobre si postapil.:-) A na teb priqtel ot nomer 3,ti navqrno zavijdash ,4e nqmash takav priqtel i zatova pishesh taka...
6. Анонимен
Пепи Краева -Б Р А В О
5. Анонимен
Толкова ли е странно да спасиш любимо същество?
4. Анонимен
Ваня
3. да бе да
това не е вярно, оказа се някаква интернет-фейк историйка
2. veronika
Bravo!!!ako beshe obratnoto,kucheto shteshe da napravi syshtoto!!!!
1. todor
Bravoooo
Виж още отзиви
Коментирай
loading...