🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Зоополицията във Варна вече работи, след като вързано куче бе пребито до смърт

В морската ни столица зоополицаите вече работят по първия си случай. Разследването започна след подаден сигнал от граждани.

Случката се разиграва в района на Ален Мак, който се намира на територията на 5-то РПУ Варна. Полицаите получават сигнал за вързано с верига куче, което е пребито до смърт.

В момента то е на животоспасяващо лечение в клиника.

Животното се е намирало в двор на къща, като разтърсващото в случая е, че то самото е живяло на улицата година преди това.

Въпреки че събитията се случват след полунощ, по заповед на Никола Панчев, директор на Охранителна полиция, полицаите пристигат на място, за да съберат доказателства и да стартират следствието.

Преди дни стана ясно, че във Варна като зоополицаи ще работят 8 души, които по обещание на полицията, ще получават пълно съдействие от нея.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

11. Бастет
Жив да го одерат.Тва заслужава.Никва милост
10.
Дано да изпита тройно по-голяма болка изрода мръсен.
9. Анонимен
dano Gospod gi nakazhe edin den takiva IZRODI
8.
същото и за него
7. gulengin
gadove mrisni da go hvanes tikiv da napravis konserva ot nego
6. Анонимен
Такъв ако го видя ще му причиня същото ! мамка им и изроди !
5. Анна
Преди седмица, удариха кученцето ми на пешеходна пътека в София,шофьорът не спрял,а дъщеря ми,която беше с него е била в шок и не е видяла номера Ние като стопани,направихме скъпоструваща операция и разбирам какво преживява това същество сега!!!! Това трябва да се спре Хора,които нараняват животни,са способни да нараняват и хора със същата сила!
4. Анна
Преди седмица, удариха кученцето ми на пешеходна пътека в София,шофьорът не спрял,а дъщеря ми,която беше с него е била в шок и не е видяла номера Ние като стопани,направихме скъпоструваща
3. Анонимен
eи наи накрая- да си отма6таvат на безза6титните
2. Таня Ежкова
Дано да има ефективни присъди за тези изверги!
1.
Какви са тези жестоки хора??
Виж още отзиви
Коментирай
loading...