🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Избира се супер котка на България - участвайте в конкурса!

Не пропускайте да запишете вашата прекрасна котка или достолепен котарак в конкурса "Главен котарак на България". Той се организира от националния съюз на фелинолозите и ще продължи до края на годината.

В края на всеки месец се избира и "Котарак на месеца", който получава 2 килограма храна, подаръци от спонсорите на конкурса, както и честта негова снимка да бъде изобразена на пощенски марки и годишен календар.

Сред всички месечни финалисти ще бъде избран крайния победител - "Главен котарак на България". Това ще се случи във Варна по време на Световната изложба на котки. Събитието ще се състои на 28 - 29 ноември 2015 година.

Наградите за големия победител са невероятни: 1000 лева, 15 килограма храна и фотосесия от професионален фотограф. Снимките на финалиста ще украсят списания, билбордове и интернет сайтове, така че той да стане известен в цял свят!

Освен това, Главният котарак ще бъде изобразен на корицата на интернет сайта на Съюза на фелинолозите в България.

В кастинга имат право да участват всички видове котки, независимо дали са породисти и дали имат някакво родословие или не. Задължително условие е снимките да бъдат реални!

За да регистрирате вашия домашен любимец, посетете страницата на Съюза на българските фелинолози във фейсбук ТУК.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

5. д-р БауБау
До 1.,2.,3.,4. - оставени са телефони, на които може да получите повече информация относно записването и самата изложба - 052 401 754, 0878 391 133
4. Милена
На страница на Съюза на българските фелинолози нищо не пише за конкурса. Моля обяснете къде по точно да регистрираме котките си?
3. Анонимен
и на мен не ми стана ясно
2. димка
и аз не знам къде точно.нищо не обясняват
1. Мася
И къде по-точно трябва да запиша моята котка, на страница в фейсбук няма нищо?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...