🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Куче прекарва почти година пред болница, чакайки починалия си стопанин

Една изключително тъжна история, показателна за това колко всеотдайни могат да бъдат кучетата.

Пред болница Колцово, Новосибирск, куче остава в продължение на почти една година в очакване на починалия си стопанин. Нещастното животно не искало да остави мястото, на което е видяло собственика си за последен път.

Кучето на име Маша обитава входа на Окръжната болница в Новосибирск, където се е лекувал нейният собственик, жител на Месопотамия. През януари миналата година след дълго боледуване той почива в болницата. От тогава насам неговото куче, забелязано от персонала на здравното заведение, почти не напуска входа на сградата.

Служителите на болницата му оставят храна, вода и постелка, на която преданият и послушен домашен любимец може да спи. Според Владимир Беспалов, главен лекар на болницата, Маша два пъти е била отвеждана от състрадателни хора, които изявяват желание да се грижат за нея.

Въпреки това, всеки път кучето се връща до входа на сградата. Тя се оказва много умно и чисто животно, което бързо свиква с правилата в болницата и не ги нарушава.

Здравните работници се надяват един ден Маша да намери нов собственик, който ще й помогне да се примири със загубата и да я преживее по най - щадящия за нея начин.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

2. Ева
Колко вярна животинка!
1. Анонимен
затова са казали хората по добър и верен приятел от кучето няма
Виж още отзиви
Коментирай
loading...