🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Куче припадна от вълнение, когато видя стопанката си след 2 години раздяла

Действието на тази случка се развива в града Мюрисвил, щата Пенсилвания, САЩ. А ето и цялата история.

Стопанката на женското куче Кейси, порода шнауцер, живее и работи в Словения. Тя не се е прибирала в родния си Мюрисвил в продължение на цели 2 години.

През това време за Кейси се грижат родителите на момичето. Те са гостували на дъщеря си в Словения по повод на нейната сватба, но тогава не са взели със себе си домашния любимец на семейството, за да му спестят дългото пътуване.

И така Кейси не е виждала стопанката си от предходната година. Когато тя се завръща у дома след дългата раздяла, реакцията на кучето й смайва всички.

Под влияние на силното вълнение и радост, то се замайва, пада и дори губи съзнание за няколко секунди. Изумени, а и притеснени от бурната реакция на Кейси, стопаните й я водят на ветеринарен лекар.

След като преглежда животното и вижда заснетото видео, той казва, че всичко е наред. Становището му още веднъж доказва, че причината за припадъка на Кейси се крие изцяло в силната емоция на щастие, която е изпитала в онзи момент.

Вижте трогателните кадри ...

 

Като доказателство за това, че кучетата изпитват силна носталгия към своите стопани, когато те отсъстват за дълго време от дома, може да видите следното видео. То представлява компилация от уникални кадри, заснети в първия момент на срещата между завърнали се от мисия военни и техните кучета.

 

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

4. Анонимен
Samo ne vidqh v koi moment pripadna kucheto!!!
3. Anonimen
zashto nie nqmame kuche da mu se poradvame i to na nas ;(
2. Ирина
Честно казано,тези клипове ме просълзиха...
1. Анонимен
Eто това е истинска обич!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...