🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Малко дете и пате станаха неразделни приятели

Младо семейство си взема много необичаен домашен любимец - малкото жълто пате Бейкър. Патето много бързо се сприятелява с тяхното бебе на име Тейлър.

Двамата растат, забавляват се и играят заедно. Тейлър толкова се сближава с патето, че дори първата дума, която казал е "пате".

Младото семейство от Тексас има малка ферма, в която отглежда 11 патици. Когато Тейлър е на около 9 месеца баща му донася вкъщи едно малко жълто пате. От този ден нататък Тейлър и патето Бейкър стават неразделни приятели.

Всеки път, когато Тейлър плаче, патето започва да кряка и бързо отива при своя приятел, за да провери, какво става. Майката на Тейлър споделя:

"Бейкър краде от храната на Тейлър, когато той не гледа. Двамата играят заедно навън, разхождаме ги из парка заедно, заедно ги возим на влакче, дори в банята са заедно.

Никога не съм си представяла, че можем да имаме патица за домашен любимец, но двамата са толкова щастливи и си общуват по един уникален и невероятен начин. Отглеждането на патица не се различава съществено от отглеждането на куче. Птицата спи в дома, а през деня носи памперс, за да не цапа."

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...