Нови случаи на натровени животни, този път във Варна

, последна редакция: 20 Ноември 2013
Нови случаи на натровени животни, този път във Варна

Фейсбук страницата на организацията Animal Hope Bulgaria – Varna алармира, че има натровени бездомни животни и домашни любимци в кв. "Кайсиева градина" в морската столица.

Неустановено за сега лице е разпръсквало из улиците и градинките сварен свински дроб смесен с антифриз и по този начин привличал всички животинки в квартала.

Очевидци разказват как животните са се гърчели в страшни мъки, след като погълнат месо премесено с отровата. Някои животни са намерени в живи, но в тежко състояние и са откарани от граждани в близките ветеринарни клиники.

Жителите на квартала са много притеснени, тъй като на отровното месо може да попадне и някое дете и призовават всички да бъдат нащрек, когато преминават през този район.

Една от живущите в Кайсиева градина е написала на фейсбук страницата на Animal Hope Bulgaria – Varna, че това е само началото и че подозира кой може да е извършел това престъпление.

Според нея в квартала им има един човек, който е много агресивен към животните и дори е стрелял по тях с пушка. Тя призовава своите съграждани да бъдат внимателни и да пазят домашните си любимци, докато виновника не бъде хванат и не си получи заслуженото.

Умоляват се всички, които имат някаква информация за извършителя на тази жестокост да се обърнат към най - близкото полицейско управление.

*Още по темата: ТУК

прегледи 1131

Препоръчани продукти

Коментари за Нови случаи на натровени животни, този път във Варна

  1. 1.

    Като прочетох тази статия се сетих за историята на колито на майка ми

Подобни статии