🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Патица, била на косъм от смъртта, сега е най - добрият приятел на спасителя си

Един ден, когато Имгър излиза, за да изхвърли кутията си от сандвичи в коша за боклук, той се натъква на сериозно пострадала патица в задния си двор. Вероятно след нападение от друго животно или човек, той намира патицата с тежко ранени крайници, гръб и клюн.

Състоянието й е толкова лошо, че когато я вижда, Имгър си помисля, че тя няма да оцелее. Все пак той веднага я изкъпва, нахранва добре и дори я кръщава с името Лъки (от англ. "късметлия".).

Въпреки всичките си изпитания, тя веднага се превръща в негов верен любимец. Лъки често се гушва в своя спасител, знаейки, че той може да я защити от заплаха. След баня тя обожава да я повиват като бебе.

Досущ като уютно гнездо, Имгър е приспособил за нея една стара картонена кутия от обувки и тя вече я обича като свой роден дом.

Лъки и нейният грижовен най - добър приятел правят всичко заедно - пътуват и изпълняват поръчки, докато тя често си поспива в колата.

Освен това, преданата патица обича да ходи и на други екскурзии и риболов със своя стопанин, може би защото й е позволено да изяжда част от стръвта ...

Благодарение на това, че се възстановява изключително бързо, Лъки вече е качила близо 200 грама и ветеринарят казва, че може да запази раненото си краче. Така, с малко късмет и много любов, това "красиво момиче" е на път към най - щастливия живот, който една патица може да си пожелае!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...