Приютът за кучета в Стара Загора обявява Ден на отворените врати за стимулиране на осиновяването

Приютът за кучета в Стара Загора обявява Ден на отворените врати за стимулиране на осиновяването

Всеки, който желае да си осинови куче или просто да посети Общинския приют за безстопанствени животни в Стара Загора, е добре дошъл в Деня на отворените врати.

Той ще се проведе на 15 ноември (събота) от 10 до 16 часа.

Всички посетители ще имат възможността да се запознаят с животните, да си поиграят с тях, да ги дарят с ласки и внимание или просто да излязат с тях на приятна разходка.

А ако някой желае да си осинови куче, ще получи подробна информация и индивидуална консултация относно условията за това.

Организирането на подобни инициативи имат за цел да се популяризира осиновяването като начин на сдобиване с мил и верен домашен любимец. Да се осинови куче има редица предимства пред това да бъде закупено от развъдник и те ще бъдат разяснени на гостите на събитието от организаторите и служителите на приюта.

Всички животни са ваксинирани против бяс и могат напълно безплатно да бъдат осиновени от желаещите за това само срещу лична карта и попълване на съответния документ.

Това е един лесен, добър и полезен начин, по който всеки може да се сдобие с нов четирикрак приятел или чудесен пазач!

*На интернет страницата на приюта може да се информирате допълнително, както и да разгледате снимки на животните, които чакат своите осиновители. Самият приют се намира в кв. Зора, съвсем близо до хипермаркет Метро.

5.0, 1 гласа
прегледи 1093

Препоръчани продукти

Коментари за Приютът за кучета в Стара Загора обявява Ден на отворените врати за стимулиране на осиновяването

  1. 1.

    Събитието е под наслов "Осинови куче - спаси живот" ;)

Подобни статии