🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Пудел оцеля по чудо след сблъсък с кола

Невероятната история се е разиграла в американския град Таунтън, щата Масачусетс. Шофьор блъснал кучето, което пресичало пътя, без изобщо да разбере какво е станало.

По някакво невероятно стечение на обстоятелствата обаче пудела се озовал зад решетката на предницата на автомобила. Шофьорът е изминал цели 15 километра преди моторист на пътя да забележи, че има нещо нередно по колата му и да му сигнализира да спре.

Когато видели кучето навряно зад решетката на предницата всички си помислили, че най - лошото се е случило. За всеобща изненада кучето било живо и след като го извадили от тясното пространство от служители по контрола на животните се установило, че пуделът късметлия дори няма и сериозни наранявания.

Това е истинско чудо, тъй като колата се движила с около 80 км в час. След като случката влезнала в новинарската емисия на местна телевизия собственика на кучето познал своя женски пудел на име Сузи и се обадил на служителите по контрола на животните да им благодари, че са спасили кучето му и заявил, че още не може да повярва, че Сузи е жива след подобно екстремно преживяване.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...