🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до У нас

Сизър Милан идва в България - ето как да се сдобием с билети за шоуто му!

Говорещият с кучета ще бъде гост в столицата ни през пролетта на 2017 година, когато ще изнесе своето шоу в зала Арена Армеец.

Шоуто ще се проведе на живо пред многохилядната българска публика и ще бъде както със забавна, така и с образователна цел за укрепване на спокойната и балансирана връзка между стопаните и техните четирикраки любимци.

България е една от 15-те страни, които Милан включва в европейското си турне. У нас събитието, организирано от Loud Concerts, ще се състои на 23 март.

Сизар Милан ще демонстрира на живо образователни техники, за чиято цел специално ще бъдат подбрани български кучета. Ето защо стопаните трябва да следят внимателно новините около шоуто, ако желаят техният четирикрак приятел да бъде част от програмата на Говорещия с кучета.

Ето и част от важните уроци и демонстрации, на които станем свидетели на 23 март в Арена Армеец:

  • Как да постигнем по - добри и щастливи взаимоотношения с нашето куче?
  • Да разберем каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето.
  • Как да установим проблемите в поведението на кучето и да ги разрешим?
  • Как да разбираме езика на тялото на кучето, за да предотвратяваме и разрешаваме проблемите в поведението му?

"За мен е огромна чест, че съм поканен отново в Европа и очаквам с нетърпение да споделя опита си за създаването на щастливи и здравословни взаимоотношения с кучетата. Вярвам, че ако сте отворени за това да научите как да разчитате инстинктите и как енергията ви влияе на вашето куче, ние всички ще имаме страхотни взаимоотношения с кучетата си", споделя Сизър Милан.

Шоуто на 23 март в зала Арена Армеец започва в 20 часа. Билетите са пуснати в продажба на 5 август в мрежата на Eventim и техните партньори в цялата страна. Цената на един билет е от 59 до 145 лева, в зависимост от местоположението в залата. ВИП-местата са силно ограничени, така че желаещите да се доближат максимално до магията на Сизър Милън трябва да побързат да си осигурят билети възможно най - скоро!

***

Ще имате уникален шанс да участвате заедно със своя любимец в шоуто. Вижте как: ТУК.

Рейтинг:
3.3/5 на базата на 9 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...