🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Смел стопанин не допусна питон да удуши кучето му

Инцидентът се случва в индийския щат Карнатака. Четирикракият домашен любимец се отървава на косъм от това да стане обяд на огромната змия, която го напада и започва да го души с тялото си.

Когато собственикът му пристига на мястото на инцидента, положението изглежда почти безнадеждно. Кучето не се движи и той си помисля, че змията вече го е убила.

Въпреки това той решава да спаси живота на кучето си и събира смелост да се пребори с питона.

Мъжът по най - бързия начин отчупва клон от съседното дърво и започва да налага с него гигантското влечуго. Оценявайки ситуацията, че дори и да убие кучето, тя няма да може да го изяде, змията решава да не губи повече от енергията си и освобождава животното.

Веднага щом тя изпълзява в храстите, кучето започва да се движи, скача на краката си и започва да лае. Така смелият му стопанин успява да го спаси от смъртоносната хватка.

Трябва да се отбележи, че това е един от малкото случаи, които завършват с щастлива развръзка. През март миналата година жител на Австралия излиза, за да даде храна на дворното си куче. Но вместо него, в къщичката му открива огромен питон, от чиято уста се показва само веригата на кучето.

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

Коментирай
loading...