Стоичков отстрелва редки животни в Африка и позира с труповете им

, последна редакция: 19 Април 2016
Стоичков отстрелва редки животни в Африка и позира с труповете им

Нашият читател Марин Великов от град Варна ни изпрати следното писмо:

"Здравейте, приятели от Национален зоопортал Baubau.bg! Пиша ви, тъй като истински се възмутих от една публикация в интернет, свързана с избиването на редки видове животни. Става дума за поредната изцепка на наша известна личност и то известна не само в България, а именно Христо Стоичков.

Изпращам ви снимки на футболиста, на които той позира с отстреляните от него животни по време на сафари в Африка. Може да видите труповете на жираф, зебра, антилопи, каракал, както и луксозния комплекс насред африканската савана, в който той е отседнал.

Нормално ли е човек да си плати, за да убива редки животни, които доброволци от цял свят се опитват с всички сили да спасят от изчезване?

Как става така, че има известни личности като Леонардо ДиКаприо, Сандра Бълок, Бриджит Бардо и много други интелигентни и добри хора, които се застъпват за правата на животните и за опазване на околната среда. И от друга страна има пак известни хора, които харчат безумни суми пари, за да избият собствените си комплекси, позирайки до убито от тях животно, ей така за удоволствие!

Моля, дайте гласност на този проблем и нека престанат безумията от страна на хората, които трябва да бъдат пример за всички нас и за децата ни!"

Ако и вие искате да дадете гласност на подобен проблем или да споделите хубава новина, свързана с животните, не се колебайте да ни пишете и да ни изпратите снимки, а ние ще публикуваме историите ви в нашата рубрика "Лично с Бау Бау". Благодарим Ви!

5.0, 3 гласа
прегледи 4119

Препоръчани продукти

Коментари за Стоичков отстрелва редки животни в Африка и позира с труповете им

 1. 1.

  Какво да коментира човек.Може да е велик спортист,ама си е останал прост...

 2. 2.

  На мен тези животни ми изглеждат в добро здраве. Но по стар български обичай ни ще се занимаваме с нагласените снимки на Стоичков вместо с поредния пребит възрастен човек примерно

 3. 3.

  Не съм присъствал на това сафари и не зная, дали и кой е стрелял. За да се пусне снимка в мрежата, най-вероятно не става въпрос за бракониерство, а за регламентиран и платен лов така, както се прави по цял свят. Все пак, всеки резерват трябва финансово да се издържа някак си!
  А това кой, колко пари има и как ги харчи не ме интересува, стига да не нарушава законите.
  Енергията, с която словесно и ненужно се заклеймява някоя личност, може да се вложи в нещо по-полезно. Напр., в прекопаване на лехата и засаждане на арпаджик.

 4. 4.

  Това са монтажи и глупости!Стоичков знае цената на парите,така,че пари на вятъра не не би дал.А и има морал.Драскачите само драскат .

 5. 5.

  На чист български език"Вари го,печи го чукундур!"!

 6. 6.

  Jivotnite mi izglejdat jivi, a tozi koyto e izpratil tova pismo i tezi snimki mi se struva,che ima neuredeni smetki sas Stoichkov,ili po losho,zavijda na parite mu.Shtom sa ot Internet moje spokoyno da razbere istinata,stiga da jelae predi da obvini.

 7. 7.

  Животните дремят а Стоичков ги пази с пушка.

 8. 8.

  Глупака си е глупак !

 9. 9.

  Винаги си е бил простак.Такъв е роден -Байганьо и фукльо.

Подобни статии