🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Лично с БауБау

Стоичков отстрелва редки животни в Африка и позира с труповете им

Нашият читател Марин Великов от град Варна ни изпрати следното писмо:

"Здравейте, приятели от Национален зоопортал Baubau.bg! Пиша ви, тъй като истински се възмутих от една публикация в интернет, свързана с избиването на редки видове животни. Става дума за поредната изцепка на наша известна личност и то известна не само в България, а именно Христо Стоичков.

Изпращам ви снимки на футболиста, на които той позира с отстреляните от него животни по време на сафари в Африка. Може да видите труповете на жираф, зебра, антилопи, каракал, както и луксозния комплекс насред африканската савана, в който той е отседнал.

Нормално ли е човек да си плати, за да убива редки животни, които доброволци от цял свят се опитват с всички сили да спасят от изчезване?

Как става така, че има известни личности като Леонардо ДиКаприо, Сандра Бълок, Бриджит Бардо и много други интелигентни и добри хора, които се застъпват за правата на животните и за опазване на околната среда. И от друга страна има пак известни хора, които харчат безумни суми пари, за да избият собствените си комплекси, позирайки до убито от тях животно, ей така за удоволствие!

Моля, дайте гласност на този проблем и нека престанат безумията от страна на хората, които трябва да бъдат пример за всички нас и за децата ни!"

Ако и вие искате да дадете гласност на подобен проблем или да споделите хубава новина, свързана с животните, не се колебайте да ни пишете и да ни изпратите снимки, а ние ще публикуваме историите ви в нашата рубрика "Лично с Бау Бау". Благодарим Ви!

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 4 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

26.
Абе сега може тези и да са живи ама преди това е отстрелял някои ЛЪВ сигорен съм отишал е там за едната снимка ли бе хора това е бизнес и мода
25. Деси
Селтак
24. Горчив тон
И кво, писахте ли на Камата? Домашни псевдо-активисти разчувствани! Или "Той бог ши гу накажи..."
23. Hm!
Hm, niyama znachenie dali e brakonierstvo ili legalnen lov. Stava duma za gorkite jivotni - tajno e! Horata, koito imat poveche pari mogat da si pozvoliyat mnogo neshta, dori i da izbivat za kef... Nikoga ne sam mojela da razbera takiva hora i nikoga niyama da moga! S pari ili bez, lovat triyabva da se zabrani! Jal mi e za tezi jivotni. Iskreno pojelavam na takiva hora, niykoi den da si poluchat kakvoto zaslujavat, x2!
22. Румен Божанов
Склонност към отнемане на друг живот проявяват тези, които имат проблеми с ценностите си системи на своят такъв.
21.
Виновни са тези който взимат парите за обстрел на тези животни.. и да не е Стойчков все ще се намери някои друг който да гл направи това
20.
Стоичков винаги е бил Боклук.Това че играе футбол не значи нищо.Да отива на майка си в путката и в Маями.
19. Валентин Ангелов
И като остане без пари идва тук в България да се моли пак на Мутрите за пари.Питам докога ще ни занимават с тези футболни простаци.Да ходят путката си майна , лайнари.То бива бива , обаче 30г да ни занимават с тезьи кухавелници е лудост.
18.
Бракониерство
17.
ХМ, какво от това, че не браконерство?! И има ли някакво значение коя е личността?! Стоичков, Първанов и пр. кръвожадници?! За канибалите е нормално да те опекат и с удоволствие изядат...За тях това е нормално...Какво ще кажете, ако вие се окажете жертвата?
16. С.С.С.
Доста неграмотни хора явно има...Къде сте виждали жираф, зебра, антилопа да лежи на 4 крака когато са живи? Единствено когато са болни! Да сте виждали кон да си ляга долу но земята? Животните са убити! И какво се чудим като нашите псевдо "звезди" постоянно харчат сэстояние, за да си "почешат" егото! Нищо, че повечето от тях са пълни простаци и неграмотници!
15. СЪСЕЛА
АБЕ МАРИНЕ ЩО НИ ЗАНИМАВАШ СЪС НЕЩА ОТ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ !ПЪС НЕ ВЯРВАМ ИЦО ДА ДАВА ПАРИ НА ВЯТЪРА !!?АМИН
14.
Жалко е само за живота на животните,а г-н.Христо Стоичков показва своята жестокост като всички глупаци с пушки.
13. Pesho
Какво им изгрежда живо на животните бе, вие тъпи ли сте? Точно така се поставят главите на убитите животнина подобен лов
12.
Izrod
11.
Жалко! Повярвахте и набързо го оплюхте...
10. Здравка
Срам и позор! Възмотена съм и по някога се срамувам че съм българка
9.
Винаги си е бил простак.Такъв е роден -Байганьо и фукльо.
8.
Глупака си е глупак !
7. Симеон
Животните дремят а Стоичков ги пази с пушка.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...