🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до По света

Улична машина събира бутилки за рециклиране и в замяна храни бездомните кучета

Турската компания Pugedon е създала иновативен и ефективен метод, по който да запази вълка сит, и агнето цяло".

Тяхната вендинг машина, инсталирана в Истанбул, събира пластмасови бутилки за рециклиране и в замяна раздава храна на бездомните кучета в града.

Освен това, машината работи безплатно, тъй като печалбата от рециклирането на пластмасата покрива разходите за кучешка храна.

Истанбул е известен с големия си брой бездомни кучета. Според последни статистики те наброяват около 150 000. Някои местни жители обичат кучетата в града.

Животните са така добре приспособени към условията на улицата, че са се научили да спират на светофари и пешеходни пътеки. Тази машина предоставя възможност на хората да ги нахранят, като в същото време оставят своите използвани пластмасови бутилки за рециклиране.

Автоматът разполага и с купа вода, която се зарежда от хората, недоизпили своята вода в бутилката.

Ето видео на гениалното устройство в действие!

Рейтинг:
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

4. Ева
Дамянова е права
3. Дамянова
Има го в Бургас и в др. общини сигурно... Хората и в България ще се научат на човечност, когато видят. Стига с този песимизъм. Ще се случат нещата и в България!
2. Весела Велкова
Много ми хареса! Би трябвало да се разпространи навсякъде!
1. Анонимен
В България и да стане,все ще се намери някой пиян или дрогиран лумпен,на когото това съоръжение да пречи,а продължението ни ясно.Това се случва първо заради чувството за безнаказаност в тази държава и второ заради зле възпитаните ни глезени потомци.А цивилизоваността на една нация(както знаем), се определя по отношението и към животните и към лудите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...